Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy fiú igazán szerelmes,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú igazán szerelmes, akkor vágyik a szexre?

Figyelt kérdés
2016. júl. 4. 22:02
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Már 3 hónapja "vagyunk együtt" , de azt mondta h nem fog át b.a.sz.n.i megígéri... Meg úgy csinal mindent ahogy nekem jo.... Rajtam mulik
2016. júl. 5. 13:09
 22/28 anonim ***** válasza:

Miért rakod idézőjelbe? Talán nem párkapcsolat?

Már majdnem felnőtt vagy, több komolyság kéne.

Az,hohy azt mondta, nem fog átb.aszni, az egy dolog. Mondani mindent lehet. A lényeg,hogy meg is teszi-e.

2016. júl. 5. 13:18
 23/28 A kérdező kommentje:

Azert teszem idézőjelbe, mert voltak kisebb mosolyszünetek....

De mindig az lett a vége, hogy ki békültünk, és hogy velem akar lenni. Volt hogy ez miatt tiszta depi volt a gyerek...

2016. júl. 5. 13:30
 24/28 A kérdező kommentje:
Meg szerintetek ennyi idő után mondjam/mondhatom neki azt, hogy mostmár jöjjön el hozzánk? Mert lehet ez is a baja, hogy folyton kint a faluba talizunk esténként és nem nálam.
2016. júl. 5. 13:34
 25/28 anonim ***** válasza:

Ha esténként nálatok taliznátok, szerintem rögtön rádhajtana. Főként,ha együtt aludnátok.

Egy próbát megér. Ha ezt teszi és türelmetlenkedik, akkor nem a szíved kell neki,hanem a puncid.

2016. júl. 5. 16:46
 26/28 A kérdező kommentje:

Hogy értve rám hajtana?

Mondta h csak rajtam mulik, meg ha lenne koztunk minden mint minden kapcsolatban akkor sokáig tartana...

Tehát járna velem... Csak úgy érzi szerintem , hogy ugyan ott vagyunk ahol eddig es ezért is ilyen...

2016. júl. 5. 17:31
 27/28 anonim ***** válasza:

Úgy értve rád hajtana,hogy meg akarna dugni.

"Mondta h csak rajtam mulik, meg ha lenne koztunk minden mint minden kapcsolatban akkor sokáig tartana... "

Ez már sokadik általad leírt mondat, ami azt egyértelműsíti,hogy ő minél hamarabb szexelni akar.

Ez a mondat azt jelenti,hogy ha szexelnétek, akkor sokáig tartanak a kapcsolatotok. A gond ott kezdődik,hogy nem emiatt kellene,hogy sokáig tartson a kapcsolat. Sőt, ilyet emlegetni sem kéne.

A srác ellát téged egy halom infóval, ami mind arról szól,hogy minél hamarabb szexelni akar veled, és még te most se veszed észre,hogy ez nem normális?

Komolyan, 100 és 100 srác van, aki téged ennél többre értékelne. Nem veszed észre a lényeget???????

2016. júl. 5. 18:29
 28/28 A kérdező kommentje:
De 3 hónapja "izzik" közöttünk a levegő. Most 2 hete emlegeti... Eddig nem is hozta szoba!!!
2016. júl. 5. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!