Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy fiú igazán szerelmes,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú igazán szerelmes, akkor vágyik a szexre?

Figyelt kérdés
2016. júl. 4. 22:02
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Csak leírtam, hogy nagyon nagyon régóta szerelmes /tetszek neki... És hogy ha szeret akkor gondolom hozzátartozik a szex is.... Meg hat ha ilyen régóta nagyon tetszek neki, meg 100 x visszajött hozzám, akkor talán tenyleg érez valamit...
2016. júl. 4. 22:52
 12/28 anonim ***** válasza:

Még együtt nem vagytok hivatalosan is és nem lesz egy komoly kapcsolat, addig nem érdemes szexelni....

Bár az írásaid alapján eléggé manipulálható vagy, de ne hagyd magad!

Eleve ez a kavargatás dolog teljesen komolytalan. Most vagy kapcsolat legyen, vagy semmi, de ennek nincs értelme.

2016. júl. 4. 23:24
 13/28 anonim válasza:
Ha szoktatok kettesben lenni egy csókolózás után te is kezdeményezhetsz, lehet hogy fél a reakciódtól.
2016. júl. 4. 23:25
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha így áll a dolog és mindketten szeretnétek... 3 hónap a ti korotokban nagy idő, de abban is igaza van az egyik előzőnek, ha igazán szerelmes egy fiú, akkor jobban polcra tudja rakni a fizikális igényeit.

Lehet ő sem tudja, hogy szerelmet vagy eszetlen vonzódást érez, ezt így 25 évesen is nehéz megkülönböztetni.

Te mit érzel? És ha nem szerelmes, akkor nem adnád oda magad? Ezekben a dolgokban nincsenek jó meg rossz válaszok, kockáztatunk, mennybe jutunk vagy padlóra kerülünk. Akárhogy is lesz, gazdagabbak leszünk valamivel. Igen a padlóra kerüléssel is. Aki nem kerül soha padlóra, nem tanul meg felállni. Minél később kerülsz a padlóra annál nehezebb megtanulni felállni.

2016. júl. 4. 23:41
 15/28 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a valaszaitokat!

Hogy én mit érzek? Hát nekem is mindig is bejött, tetszett ugy ahogy van! Én szeretem, de azert a szex téma nálam még nem az elso helyen áll... Ha tudnám, hogy igazán szeret és szerelemből fekszik le velem, akkor simán belemennék. Csak félek a kudarctól , hogy csak arra kellek neki. De azt meg azert nem hinném, mert tenyleg mar 9 éven át mindig fűzögetett , bókolgatott, csak most már jobban megérett rá...

Azt mondta, hogy szerinte alap dolog , hogy legyen szex is. Az is egy ossze tartó erő.

2016. júl. 5. 00:04
 16/28 anonim ***** válasza:
Szia fiu vagyok es ha tenyleg szerelmes vagyok soha nem vagyom ra :)
2016. júl. 5. 00:04
 17/28 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szerelmes beléd akkor lehet már csak azért sem hozza föl. Lehet hogy úgy érzi hogy most esélyt lát arra hogy összejöjjön neki a dolog és inkább nem hozza föl a témát, nehogy rossz néven vedd. Vlószínűleg ilyenen is jár az esze mert férfiból van, de ha tényleg szerelmes beléd akkor neki ez csak egy mellékes dolog lesz a kapcsolatban, nem pedig a fő cél.
2016. júl. 5. 02:08
 18/28 anonim ***** válasza:

#15: Olvasd már el az utolsó két mondatod. Annyira látszik,hogy csak szexelni akar. Sietteti az egészet, neked csak teszi a szépet,.

Nem akkor kell lefeküdni valakivel, mikor azt látod hogy huuude komoly, hanem mikor a kapcsolat is komolyra fordul.

De a mondatai alapján én komoly dolgokat nem tudnék elképzelni.

2016. júl. 5. 11:36
 19/28 A kérdező kommentje:

Na nekem is ez a bajom :(

De a családjában is mondta már , hogy szerelmes belém meg én kellek neki... Mástól is hallottam.

Meg a fiú azt is szokta mondani, hogy azert keseredik el, mert soha nincs semmi. Meg egyébként tudom h milyen, simán lehetne neki jobb csaja is, meg egyből találna mert tenyleg nagyon helyes... És mindig azzal jön hogy én. Csak rajtam múlik. Multkor kerdezte h fél évet kell várni rám? Hat mondom azt igy nem lehet megmondani...

2016. júl. 5. 12:43
 20/28 anonim ***** válasza:

#19: Tök mindegy,hogy mit mond meg mennyire szeret.....Az összes mondatából sugárzik,hogy dugni akar. Minél hamarabb. Mit kell neked ezen ennyire gondolkodni?

És az,hogy helyen, nem indokol egy kapccsolatot, max. a felszínes lányoknál.

Ő TÉGED AKAR MEGDUGNI,Nem más lányokat, nem érted?

Térj már észhez..

2016. júl. 5. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!