Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 9 eves szerelem, mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

9 eves szerelem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy lany, mar 8-9 eve joba vagyok vele, szerelmes is mar lassan azota vagyok bele, miota megismertem. Egy hete elmondtam neki mit erzek iranta, de azt valaszolta nem tudja viszonozni a szerelmet, de most mikor 3 napig ott aludtam nala, es tarsasoztunk, a tetje az volt, hogy megcsokolhatom. Ez meg is tortent, utana ravagta, hogy nem lenne rossz egesz este csokolozni :'D. Aztan pedig miutan "befejeztuk" azt mondta, ez csak egyszeri alkalom, mire en megkerdeztem, "hogy-hogy csak egyszeri?" erre azt válaszolta, hogy "miert lenne tobbszori?". 4 es fel oran keresztul csokoloztunk/smaroltunk (felvaltva:'D) es meg a smarolas elott figyelmeztetett, hogy nem az ő hibaja lesz, ha megjobban bele szeretek. De igaza lett es megjobban megszerettem. Nem tudok mit kezdeni ezzel. Kavarognak bennem az erzesek, legkozelebb 1 het mulva fogok ott aludni nala, mit tegyek?

2016. júl. 4. 18:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

mondjuk.... keress valakit aki nem ribizli? :D

Ha valaki a barátom és nem tudom viszonozni a szerelmét, akkor igyekszem megkönnyíteni a dolgát nem megnehezíteni. Nem hiszem, hogy figyelne az érzéseidre.

2016. júl. 4. 18:49
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy ribi.

Ha igényes vagy, akkor simán elfelejted és tudod,hogy sokkal jobbat is találsz.

2016. júl. 4. 18:51
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Lány létemre nekem úgy tűnik,mintha játszana veled,jól esik neki h tudja szereted,ez abból látszik ahogy írtad( Aztan pedig miutan "befejeztuk" azt mondta, ez csak egyszeri alkalom, mire en megkerdeztem, "hogy-hogy csak egyszeri?" erre azt válaszolta, hogy "miert lenne tobbszori?","figyelmeztetett, hogy nem az ő hibaja lesz, ha megjobban bele szeretek") én ink megkérdezném ő mit érez? v van-e esély arra h máshogy érezzen irántad később.Ha viszont így marad,akkor szerintem hagyd.Sok szerencsét.
2016. júl. 4. 18:58
 4/16 anonim ***** válasza:
48%

Legyen önbizalmad!

Varázsold le róla a bugyit ,kedveskedj neki! Kedveltesd meg magad vele!

De mindenféle képen várjál a következő rá kérdezéssel 2 hét + 1 napot. Addig teperj ,ne látványosan ,hanem láthatatlanul.

Ha átvág akkor ,itt ez a szám:

https://www.youtube.com/watch?v=-tSRDsiEsw0

2016. júl. 4. 18:59
 5/16 anonim ***** válasza:

*De mindenféle képen várjál a következő rá kérdezéssel 2 hét + 1 napot.

Azaz úgy értem ,hogy ebben az időszakban teljesen teperj (észre vehetetlenül!).

Kedveskedj neki,végy csokoládét,dicsérkessd..stb

2016. júl. 4. 19:02
 6/16 anonim ***** válasza:
Ui.2.: Az észre vehetetlen úgy értettem ne légy nyomulós ,csak vágd lazára a stílt ,a csajt meg gerincre. ;)
2016. júl. 4. 19:07
 7/16 anonim ***** válasza:

Neki ez a kapcsolat barátság extrákkal... Nem veszi figyelembe az érzéseidet. A csókolózás vagy kalandvágyból történt vagy azért mert szeretne neked is egy kis jót. Csak ezzel az a baj, hogy ezzel neked csak mégjobban belemar a szívedbe...

Ez egy elég hülye szituáció. Én igazából (ha jó a csaj stb.) nem mondanék le róla. Más nem megbeszélném vele, hogy maradjon ez a kapcsolat egy barátság extrákkal. Nyilvános helyen úgy nem mutatkoztok mint egy pár, de egymásnál csókolóztok, esetleg kicsit több... :)

Próbálj meg valahogy minél többet kihozni a dologból. Sok sikert! :)

2016. júl. 4. 19:10
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! Megpróbálom megfogadni a tanácsokat, ha nem is akkor a fejemben tartani őket.

Nem gondoltam volna, hogy ilyen normális válaszokat is fogok tudni kapni :'D

2016. júl. 4. 19:23
 9/16 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem , miért aludtál ott nála és miért fogsz megint ha nem is járok ? o.O
2016. júl. 4. 20:45
 10/16 anonim ***** válasza:

Az neked normális válasz, hogy ahelyett,hogy kapcsolatot keresnél, süllyedj le az ő szintjére és játszadozz vele?

Ez a tini kategóira, nem kell orrba-szájba szexelni, meg gerincre vágni senkit se...

2016. júl. 4. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!