Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9 eves szerelem, mit tegyek?
mondjuk.... keress valakit aki nem ribizli? :D
Ha valaki a barátom és nem tudom viszonozni a szerelmét, akkor igyekszem megkönnyíteni a dolgát nem megnehezíteni. Nem hiszem, hogy figyelne az érzéseidre.
Ez egy ribi.
Ha igényes vagy, akkor simán elfelejted és tudod,hogy sokkal jobbat is találsz.
Legyen önbizalmad!
Varázsold le róla a bugyit ,kedveskedj neki! Kedveltesd meg magad vele!
De mindenféle képen várjál a következő rá kérdezéssel 2 hét + 1 napot. Addig teperj ,ne látványosan ,hanem láthatatlanul.
Ha átvág akkor ,itt ez a szám:
*De mindenféle képen várjál a következő rá kérdezéssel 2 hét + 1 napot.
Azaz úgy értem ,hogy ebben az időszakban teljesen teperj (észre vehetetlenül!).
Kedveskedj neki,végy csokoládét,dicsérkessd..stb
Neki ez a kapcsolat barátság extrákkal... Nem veszi figyelembe az érzéseidet. A csókolózás vagy kalandvágyból történt vagy azért mert szeretne neked is egy kis jót. Csak ezzel az a baj, hogy ezzel neked csak mégjobban belemar a szívedbe...
Ez egy elég hülye szituáció. Én igazából (ha jó a csaj stb.) nem mondanék le róla. Más nem megbeszélném vele, hogy maradjon ez a kapcsolat egy barátság extrákkal. Nyilvános helyen úgy nem mutatkoztok mint egy pár, de egymásnál csókolóztok, esetleg kicsit több... :)
Próbálj meg valahogy minél többet kihozni a dologból. Sok sikert! :)
Köszönöm mindenkinek! Megpróbálom megfogadni a tanácsokat, ha nem is akkor a fejemben tartani őket.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen normális válaszokat is fogok tudni kapni :'D
Az neked normális válasz, hogy ahelyett,hogy kapcsolatot keresnél, süllyedj le az ő szintjére és játszadozz vele?
Ez a tini kategóira, nem kell orrba-szájba szexelni, meg gerincre vágni senkit se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!