Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, (nagyon tanácst...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, (nagyon tanácstalan vagyok)?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel egy osztályba járok és elég jóban vagyunk. Mellette ott egy elég fiús lány akinek mindent elmond,vele jár haza (ugyan azzal a busszal mennek)stb. Egy ideje nagyon sokat beszélgetünk szilveszter óta, de alapból is volt egy szövetségünk. (Az ő volt barátnője ellen vagy valami ilyesmi, aki az én volt legjobb barátnőm, mindegy bonyi) Egyszer azt mondta nekem, hogy ciao bella,viszont a másik lánynak is mondta. Nagyon megszerettem az elmóúlt egy évben, de nagyon félreérthetően viselkedik. Egyszer barátilag, egyszer kicsit máshogy. Osztálykiránduláson oda adta a maradék vizét (magától) de azt mondta hogy a bella az lány, semmi egyéb.Bocsi, hogy ilyen érthetetlenül írtam le, meg ha rosszul írtam valamit, elég gubancos a sztori. Mit tegyek, mondjam el neki vagy ezzel megromolhat a barátságunk? 13/l 13/f (nem kérek gonosz kommenteket, meg olyasmiket, hogy kicsi vagy még hagyjad. légyszi kíméljetek meg, így is elég szarul érzem magam.

2016. júl. 4. 15:44
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
Hát a leírtak alapján szerintem semmi olyat nem csinált amivel jelezni szeretné, hogy szeret téged. Elmondhatod neki ha úgy érzed de ha mégsem szeret akkor megromlik a kapcsolatotok és hát egy osztályba jártok aztán elég kellemetlen lenne a továbbiakban. Ha összejönne akkor sem lenne a legjobb mert gyorsan egymásra unnátok mivel osztálytársak vagyok:)
2016. júl. 4. 15:57
 2/7 anonim ***** válasza:
75%

Sziaa :)

Nem vagyok sokkal idősebb nálad,de azt látom,hogy ugyan az a problémád,mint nekem,a te korodban. Szóval...Ahogyan előbb is írták,semmi olyat nem tett,amivel bármi többre utalt volna a barátságnál. Mivel neked tetszik ez a fiú,ezért beleképzelsz olyan dolgokat,amik amúgy nincsenek. Szerintem teljesen fölösleges elmondanod neki. Ha ő érezne többet,szerintem ő lépne. Osztálytárssal "járni" szerintem butaság. Ha szakítotok,azt az egész osztály bánja majd. És tudod,még az is lehet,hogy nem is érzel iránta semmit,csak barátságot,nagyon erős barátságot,csak ezt már másik kategóriába sorolod. Én azt mondom,hogy hagyd ezt a fenébe. Olyan sok időd lesz még erre. Ezerszer jobbat találsz nála,aki már nem csak barát lesz. :D (én így csesztem el egy barátságot..nem jó érzés utána. nagyon nem. Rosszabb,mint az "elmondjam-nemondjam" érzés. )

2016. júl. 4. 16:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Szerintem a Ti korotokban, még jobban teszitek ha vigyáztok erre a barátságra. Csak légy önmagad, ha tetszel neki akkor előbb-utóbb úgyis lépni fog :)

2016. júl. 4. 17:14
 4/7 A kérdező kommentje:
egy csomószor beszélünk telefonon, szerelmekről az osztályban, mindig utal rá, hogy ő is mennyire szeretne egy normális lányt... Keresi a társaságomat, mindenért lelkesedik velem kapcsolatban, azt is mondta, hogy örül, hogy ilyen jóban lettünk. Fura. Csak nem tudtam mindent leírni.
2016. júl. 4. 18:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm az eddigi válaszokat ;)
2016. júl. 4. 18:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Szeretem
2016. júl. 6. 12:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem mondtam meg neki, ő viszont vallott. Együtt vagyunk :) Azért köszönöm a válaszokat :*
2016. júl. 27. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!