Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen az ideális fiú?
Külső belső leírás?
Mi vagy te? Autó nepper?
Barátom kábé 185centi magas, 90 kiló tömény izom. Kék szemei vannak, sötét haja. Alapjáraton pont nem a zsánerem, nekem mindig is a vékonyabb fiúk jöttek be szőkés hajjal, mégis mára odavagyok a külsejéért, annyira elvarázsolt a személyiségével.
Hülyeség tehát az ideálok kergetése, egyszer úgyis jön valaki, aki kelleni fog, mindegy, hogyan néz ki. :)
Külső: magas ( 175 felett) sötét haj kék szem. Én az izmos hátat többre értékelem mint a kocka hasat.
Az úszókat, vízilabdásokat,kosarasokat szeretem. Én nem szeretném megváltoztatni a pasim szóval nem kérem , hogy mindig velem legyen.De mikor velem van rám figyeljen. Ne beszéljen magáról 0-24 -ben . Nem kell folyamatosan beszélnie ha rosszul érzem magam, néha elég a puszta közelsége.Miért neked milyen az álom nő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!