Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nektek milyen az ideális fiú?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen az ideális fiú?

Figyelt kérdés
Külső-belső leírás, előnyös-hátrányos dolgok, kizáró okok, satöbbi. Bármi jöhet!
2016. jún. 29. 16:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Fas*a van, megvan mindakét szeme és ezt a hülye kérdést... VAN EBBŐL 100!! Lehet ám keresni is!
2016. jún. 29. 16:20
 2/8 anonim válasza:
nekem semmilyen, mert fiú vagyok
2016. jún. 29. 16:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Külső belső leírás?

Mi vagy te? Autó nepper?

2016. jún. 29. 16:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Barátom kábé 185centi magas, 90 kiló tömény izom. Kék szemei vannak, sötét haja. Alapjáraton pont nem a zsánerem, nekem mindig is a vékonyabb fiúk jöttek be szőkés hajjal, mégis mára odavagyok a külsejéért, annyira elvarázsolt a személyiségével.

Hülyeség tehát az ideálok kergetése, egyszer úgyis jön valaki, aki kelleni fog, mindegy, hogyan néz ki. :)

2016. jún. 29. 16:40
 5/8 A kérdező kommentje:
#1: Attól még megkérdezhetem, és valószínüűleg más válaszok születhetnek, mint egy régebbi kérdésben :P :D
2016. jún. 29. 17:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Külsőre nagyon bejön a kék szem, de még nem volt sajnos kék szemű barátom. Belsőre pedig legyen határozott, szeressen irányítani de azért hagyja a másikat is érvényesülni, mondja el a véleményét őszintén és szeressen:) Kizáró ok nálam ha valaki "csendesebb típus" mert egész egyszerűen én sem vagyok az. Illetve ha naív és könnyen befolyásolható. 17/L
2016. jún. 29. 17:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Külső: magas ( 175 felett) sötét haj kék szem. Én az izmos hátat többre értékelem mint a kocka hasat.

Az úszókat, vízilabdásokat,kosarasokat szeretem. Én nem szeretném megváltoztatni a pasim szóval nem kérem , hogy mindig velem legyen.De mikor velem van rám figyeljen. Ne beszéljen magáról 0-24 -ben . Nem kell folyamatosan beszélnie ha rosszul érzem magam, néha elég a puszta közelsége.Miért neked milyen az álom nő?

2016. jún. 29. 19:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Lány.
2016. jún. 29. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!