Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-18 éves csajok, nektek ennyi idősen hány év körüli az ideális srác?
Figyelt kérdés
Tehát mennyi lehet maximum, aki még belefér?
Csak életkort tekintve, semmi mást.
2016. jún. 25. 09:29
1/4 anonim válasza:
17 vagyok, ès max 5 èvvel idősebbel járnèk. De szerintem a 2-3 èv korkülönbsèg az ideális, szóval egy 20 èves srác lenne jó:D Fiatalabbnál meg max egy èvvel fiatalabbal. De inkább a fiú legyen idősebb szerintem.
3/4 anonim válasza:
Számomra nem az életkor a fontos, amennyiben bírom a srácot, és jól kijövünk egymással, de ha mindenképpen mondanom kéne egy számot, akkor 27, azaz plusz 10 év, én 17 vagyok. De az már tényleg nagyon a maximum, inkább a 22-25-ös korosztályhoz vonzódok. Velem egyidősekkel, illetve 2-3 évvel idősebbekkel már sokat próbálkoztam, randiztam, és hiába voltak főnyeremények a srácok minden szempontból (sportos, helyes, értelmes, udvarias, vicces, stb.), valahogy mindig csak a havert találtam meg bennük. Persze továbbra is nyitott vagyok egy velem egykorúra is, lehet eddig nem találkoztam a megfelelő személlyel. A 30+-os férfiak is iszonyatosan meg tudják mozgatni a fantáziámat, bár főleg csak szexuálisan, hiába jövök ki jól velük, ekkora korkülönbséggel nem tudnék elképzelni egy működőképes kapcsolatot, hozzájuk még nagyon gyerek vagyok. Tehát ez alapján az ideális srác 23-24 éves, de ha beleszeretek valakibe aki 17 éves, akkor az ideális srác 17 éves lesz. :) 17/L
4/4 anonim válasza:
#3:A leírásod alapján egy 23 éveshez akkor fogsz felnőni értelmileg,ha te is annyi leszel: D
Szerintem próbálkozz a korosztályoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!