Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen fiúról?
Sajnos manapság csak a páwák rúgnak labdába, ez tény.. de kérdem én a normális nőknek miért nem jó pl egy ilyesmi srác?
Külső: 185cm 75kg (nem túlsúlyos, de nem is vékony), barna hajú(elöl felállított egyenesen, tehát nem páwa), barnászöld szemű, szemüveges, széles vállú. Ezekhez még jön egy minimális kockahas, nem vézna testalkat és egy alakulú kar.
Belső:Normális, tisztelettudó, megértő, kedves, jófej, vicces, megbízható, hűséges.
Ennyi nem elég nektek? Ismerek pár ilyen srácot de azt tapasztalom, hogy nem kellenek senkinek.
Hát, nekem inkább a belső tulajdonságok élveznek előnyt, de először arcra is tetszenie kell annak a valakinek, mert tényleg az az első, amit meglátok, és ha az arca mogorva, sebhelyes (pl.utcai verekedésből) stb.
Akkor biztosan elkerülöm.
De azok alapján amiket leírtál, nekem az első pár randin, vagy min, szimpatikusak lennének, csak, ha nincs meg az a vonzalom, teljesen meggyődődve mondhatom, hogy nem kezdenék "járni" az illető(k)vel...
Na, ez volt a tudományos megfogalmazás :DD
En mindig egy ilyen ferfira vagytam soha nem kellettek a divat majmok!!
3 eve ra is talaltam.
Nezd kerdezo az erett jol nevelt komoly felfogasu noknek az olyanok kellenek mint te a sekelyes neveletlen kiscsajoknak meg a pawak.
18/L
Sajnos ez a divat. De azért elég sok a kivétel. Mind a két nem hibás. A mai divat szerint a lányoknak a páwák!SWAG-ek, mit-tudom-én-micsodák jönnek be, a fiúknak pedig a szajhák és a vakolatarcúak. Ez persze csak a divat, kivétel is van bőven, csak nehéz megtalálni.
Nekem az olyan típusú srácok jönnek be, mint amit te is írtál, de sajnálatos módon én nem vagyok normális. :)
#1 vagyok, és bármennyire is meglepő lehet, NŐ!
De a reakcióból ítélve, a láb majd csak a felsőtest cipelésétől fog fejlődni...
Am egy teljesen normális kinézetű, jellemű embert írtal le.
a gond ott van, hogy 18 vagy :( de amúgy rendben vagy a leírás alapján (bár ez a stílus, ahogy írsz, nekem kicsit irritáló)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!