Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen magas nektek az ideális lány?
Figyelt kérdés
2016. jún. 28. 23:46
2/20 anonim válasza:
Kicsit magasabb, mint én. Nekem bejönnek a magas csajok.
3/20 anonim válasza:
mindenképp alacsonyabb mint én de persze nem törpe :D tehát olyan 140,145-175
7/20 $$$$$ válasza:
Én 201 cm vagyok. És csak anyi érdekel hogy kissebb legyen nállam :D . Ami nem nehéz :") :) .
8/20 anonim válasza:
Néhány centivel alacsonyabb nálam, vagy végső esetben ugyanolyan magas. Az ideálisabb a legkisebbekktől 175-ig. :) (Ja, és nem azért írtam a "legkisebbektől"-t, mert pedofil lennék, ezt legszögezném. :D)
9/20 anonim válasza:
155-170 ig tökéletes :D en 175 vagyok :D igazából 175 is jo de 170 ig tökéletes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!