Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek egy 169 cm magas lánynak hány kiló lenne ideális?
Figyelt kérdés
Nektek milyen testalkatú lányok jönnek be?2016. febr. 23. 21:53
2/11 anonim válasza:
52-62
de egyébként oltári sok mindentől függ
mell & fenék mérete
és izom - zsír aránya
szóval nehéz megtippelni
de mint hozzáértő azt mondom sose a súlyt nézzük mindig az alakot
a súly csak egy mérvadó szám
18/F
3/11 Stark2000 válasza:
169cm-hez? Szerintem 50-65kg körül. Én szeretem, ha van rajta "mit fogni" , hogy "husis" , de persze ez sok mindentől függ. Mindenesetre nekem a vékony lányok annyira nem jönnek be. A vékony és pufi közöttiek, akik nem dagadtak, hanem inkább teltebb. :)
4/11 anonim válasza:
Én 168 cm vagyok, de mikor 52 kg voltam kórházzal fenyegettek... Ez most vagy azt jelenti, hogy aki ide válaszolt az megközelítőleg sem tudja megtippelni, hogy mi hány kg, vagy pedig a deszka, anorexiás lányokra bukik.
5/11 anonim válasza:
#4 én egy 170 cm-s, 50-55 kg-s lányra mondanám azt, hogy szexi, vékony. Afelett már azért meglátszik a plusz. Amit rengeteg férfi imád, én nem. ízlések és pofonok. Az pedig nem érdekel, hogy kicsit deszka. Lőj le? :)
6/11 anonim válasza:
Szerintem egy 50-60kg. Lehet hogy keveset mondok mert én 160 cm vagyok és 38kg. Igaz most hízó kúrán vagyok! :D 14/ fiú
7/11 anonim válasza:
#4 168cm 52kg és kórházzal fenyegettek?Nem inkább 42-t akartál írni? az a magasság 52kg-val egyáltalán nem anorexiás hanem színplán vékony.
Ő 183cm és 58kg
https://www.youtube.com/watch?v=a1TQRsOeelA
Vékony,de nem anorexiás
Na szóval szerintem 50-60kg lenne az ideális.
8/11 anonim válasza:
Hat legalabb legyen 50 de inkabb olyan 65-70 kozott
9/11 anonim válasza:
4-es én 166cm-hez vagyok 45kg.
10/11 anonim válasza:
4-es vagyok. Ezekszerint ennyit számít, hogy rajtam az 52 kg-hoz volt izom, nem pedig egy telesz.rt tejeszacskó voltam :) De kinek mi. Mindenesetre érdekes a mai fiúk ízlése. 26 vagyok ugyan, tehát nem öreg, de ez azért még meglep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!