Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várjak? És ha ne, hogyan közöljem vele, hogy már nem tudok várni?
Lányként úgy gondolom, hogy kicsit letámadva érzi magát szerencsétlen. lehet, hogy érez valamit irántad csak bizonytalan még, de lehet hogy csak barátként tekint rád, és próbálja jelezni ezt.
Annyit tudsz tenni, hogy nem nyaggatod tovább, sokáig csak dumáltok, aztán ha ő nem kezdeményez valamit, július-augusztusban elhívod. Ha akkor sem megy, akkor felejtős :D
#15: Írni és mondani bármit lehet, bizonyítani viszont csak a tettekkel. Ő ez utóbbival egyelőre pont az ellenkezőjét bizonyítja, mint amit mond. Ezért mondtam, hogy most még beszélgess vele, ne legyél tolakodó, aztán július közepe felé mondjuk kérdezz rá újból, hogy akkor mostanában lenne-e ideje egy találkozóra. Ha megint csak terel, akkor szerintem tényleg nem akarja, csak fél bevallani/nem akar megbántani/ő se tudja, mit akar, stb. Olyan nincs, hogy nyáron semmi ideje ne legyen találkozni azzal, akivel AKAR is! Mindig nincsenek programjai a szüleivel/barátnőkkel, akármi. Ráadásul veled is lebeszélhetne egy időt, amikor épp a többieknek mondja azt, hogy nem ér rá, ne csak téged halogasson mindig, ha tényleg szeretné azt a találkozást.
20/L (#12-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!