Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Meddig várjak? És ha ne,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig várjak? És ha ne, hogyan közöljem vele, hogy már nem tudok várni?

Figyelt kérdés
16 napja megismerkedtem egy lánnyal, összejöttünk, azóta nem találkoztunk ,de minden nap írogatunk egymással. Eddig 3x-4x elhívtam ,de mindig van programja és mindig írja ,hogy akar találkozni ,de sosem jön össze. Írta ,hogy próbál időt szánni rám stb... Erre már nem tudtam neki mit írni. Mit tegyek?

2016. jún. 27. 22:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Egy csajért se fogok ennyit számolgatni. :D
2016. jún. 28. 00:26
 12/18 anonim ***** válasza:
Azt nem hiszem el, hogy egész nyáron nem lesz ideje! Júliusban még próbálkozz, aztán ha egyszer se "adódik alkalma" találkozni veled, akkor nem is akar, ennyi.
2016. jún. 28. 00:53
 13/18 anonim ***** válasza:

Lányként úgy gondolom, hogy kicsit letámadva érzi magát szerencsétlen. lehet, hogy érez valamit irántad csak bizonytalan még, de lehet hogy csak barátként tekint rád, és próbálja jelezni ezt.

Annyit tudsz tenni, hogy nem nyaggatod tovább, sokáig csak dumáltok, aztán ha ő nem kezdeményez valamit, július-augusztusban elhívod. Ha akkor sem megy, akkor felejtős :D

2016. jún. 28. 19:49
 14/18 anonim ***** válasza:
előző vagyok, 16/L
2016. jún. 28. 19:49
 15/18 A kérdező kommentje:
13,14 folyton írja ,hogy szeretne találkozni.
2016. jún. 28. 22:33
 16/18 anonim ***** válasza:

#15: Írni és mondani bármit lehet, bizonyítani viszont csak a tettekkel. Ő ez utóbbival egyelőre pont az ellenkezőjét bizonyítja, mint amit mond. Ezért mondtam, hogy most még beszélgess vele, ne legyél tolakodó, aztán július közepe felé mondjuk kérdezz rá újból, hogy akkor mostanában lenne-e ideje egy találkozóra. Ha megint csak terel, akkor szerintem tényleg nem akarja, csak fél bevallani/nem akar megbántani/ő se tudja, mit akar, stb. Olyan nincs, hogy nyáron semmi ideje ne legyen találkozni azzal, akivel AKAR is! Mindig nincsenek programjai a szüleivel/barátnőkkel, akármi. Ráadásul veled is lebeszélhetne egy időt, amikor épp a többieknek mondja azt, hogy nem ér rá, ne csak téged halogasson mindig, ha tényleg szeretné azt a találkozást.

20/L (#12-es voltam)

2016. jún. 29. 06:58
 17/18 A kérdező kommentje:
Értem én, de élőben szinte "rámolvadt" . Ennyi idő alatt megváltozhatott ez?
2016. jún. 29. 10:35
 18/18 anonim ***** válasza:
Akkor lehetett épp olyanja, hogy "rádolvadjon". Vagy az is lehet, hogy azóta túl sok idő eltelt, hogy csak virtuálisan volt köztetek kapcsolat, és így elszállt már a varázs, nem érdeklődik már annyira irántad. De aztán lehet, hogy most tényleg nincs ideje. Ezért várj még egy hónapot mondjuk, aztán meglátod. :)
2016. jún. 29. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!