Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen az ideálotok?
Szemszín, hajszín, bőrszín, hajhossz, mellméret, testalkat, magasság, súly, arc, stb.
És hogy belsőre milyen.
Szemszín : kék zöld barna mind1
Hajszín : vörös szőke
Bőrszín : fehér
Hajhossz: 30 40 cm
Mellméret : mindegy
Testalkat : karcsú
Magasság 170alatt
Súly 60alatt
Arc : ezt nem lehet leirni....de mondjuk szeplős
Szemszín : kék
Hajszín : szőke, barna
Bőrszín : fehér
Hajhossz: igazából a vállig érő a minimum onnantól csak nagyobb
Mellméret : 75-80B
Testalkat : karcsú
Magasság 170alatt
Súly 60alatt
Arc : ezt nem lehet leirni szerintem se
Szemszín, hajszín nem érdekel, mindegyik tetszik. Bőrszín fehér vagy kreol (nem roma), hajhossz rövid, vállig érő vagy fiúsan rövid. Mellméretből legjobban a kicsi (akár teljesen lapos) vagy a közepes tetszik. Testalkatra annyi hogy ne legyen nálam kövérebb, én viszonylag vékony vagyok. Magasság nem számít, bár én 190 centi vagyok, úgyhogy nem árt ha azért felér az államig :D Súly az megint olyan hogy nem lehet megmondani, függ a magasságától és hogy hogyan oszlik el rajta. Arcra nagyon sok féle lány tetszik, tetszenek a nagy szemek, vékony szemöldök, hosszúkás arc, karcsú nyak.
Belsőre nyilván az alap közhelyek, legyen kedves, aranyos, lehetőleg szabadidejében ne kínozzon kisállatokat, stb. Ezen felül én úgy állok hozzá hogy bármilyen lehet, én nagyon sok féle emberrel ki tudok jönni és érdekes megismerni különböző személyiségeket, felőlem lehet valami goth szekta tagja is, ha jól kijövünk és kedveljük egymást akkor felőlem teljesen oké. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!