Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, nektek mi az ideálotok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek mi az ideálotok?

Figyelt kérdés

Külső/belső...Mi az ami vonz titeket egy lányban? Mit néztek meg egy lányon először?

Köszönöm előre is a válaszokat :)

15/L

2016. márc. 12. 17:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Nincs ideálom és a szemét nézem meg, persze közben periférikus látással az alakját. De az csak annyiban fontos számomra, hogy ne legyen kövér.

20F

2016. márc. 12. 17:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem sincs ideálom. Először az arcát nézem meg, ha van rá lehetőségem, akkor persze beszélgetek is vele, aztán a belső és külső tulajdonságok alapján tudom megítélni, hogy bejön-e vagy sem. Tetszett már olyan lány is, aki kicsit magasabb, vékonyabb (nem anorexiás) volt, most viszont egy alacsonyabb lány jön be. Akkor tetszik valaki, ha tetszik az összképe!
2016. márc. 12. 18:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Elfelejtettem a koromat, 15/F
2016. márc. 12. 18:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem a szép arc a legfontosabb.
2016. márc. 12. 19:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem sincs ideálom, először a szemét nézem meg de nem nagyon érdekel a külső. A belső tulajdonságai sokkal fontosabbak, de a legfontosabb hogy ne legyen r*b*nc!
2016. márc. 12. 22:55
 6/6 anonim válasza:

Annyira kár, hogy senkinek nem kell zöldeskék szemű lány.

Karamellszőke hajam van, ha valakinek kellek az írjon!

2017. júl. 23. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!