Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Nektek mi az idealotok? Kort is irjatok!
Külsőre: Alacsony/középmagas, vékony/átlagos testalkatú, barna hajú, zöld/barna szemű.
Belsőre: Nem részletezem.
Persze előfordult már, hogy másmilyen lány is megtetszett, a legutóbbi pl. egyáltalán nem volt az esetem, de nagyon megszerettem :D
Barna haj,barna szem alap. Azon felül egészségesen telt legyen,szóval normális alkat.
Belsőre meg,kedves-aranyos,törődő,akivel lehet hülyéskedni,és mindent megbeszélni.
Vagyis a barátnőm! :)
18/f
Külső : 160-180 cm vékony vagy átlagos. Hosszú haj .
Belsö : a plázacica tipust nembirom meg aki tul mű. Szeretem ha önmagát adja ,kedves aranyos mosolygos.
Plusz pont ha szeret horgászni. ;) ha te ilyen vagy irj rám.
23/F
Külső: Viszonylag magas, szóval 170cm feletti, arányos alkatú. Aminek nem tudok ellenállni az a formás láb.
Belső: Kegyen kedves, őszinte, tudjon beszélgetni(értsd, legyen mg mindenről a saját véleménye), tisztességes, megbízható legyen, nagyjából ennyi.
19/f
Nem hajlok nagyon a külsőre,a belső sokkal értékesebb..
csak pár "kritériumom" van:)
1.Ne legyen kövér,se anorexiás,legyen átlag testalkatu
2.Legyen kedves,aranyos
3.és a legfontosabb!Legyen Humorérzéke..:)
16/F
Mindenki a barnákra bukik?
-egy kétségbeesett szőke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!