Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek mi az ideálotok külsőleg belsőleg? Kérlek írjatok kort is!
külsőre kék szem.
belsőre legyen boldog.
de ez sem zár ki semmit
Külső: Barna haj inkább, szemszín mindegy, legyen vékony, legyen melle.
Belső: Okos, érdeklődő, humoros, vagány, bevállalós, szókimondó, nem túl romantikus, barátságos, nem hangulatember, nem vallásos.
Külső: Ne legyen nagyon dagadt, egy kis fölösleg nem zavar. Haja, meg úgy általában mindene legyen ápolt.
Belső: Legyen okos, vicces. Lehessen vele értelmesen beszélgetni, de hülyülni is. :) 13/L
Külső:
-igazából a haja mindegy mert tetszett már minden különböző hajú lány, de ha egy lánynak vörös haja van akkor alapból előnnyel indul nálam
-szemszin az mindegy
-átlagos testalkatú legyen (inkább vékonyabb mivel én is az átlagosnál egy kicsit vékonyabb vagyok)
-dde a legfontosabb kívül számomra az arc.... mikor meglátok egy lányt akkor nem a fenekét meg a melletét nézem meg először hanem az arcát mert ha az rendben van akkor úgy sztem az egész lány egyben van..
Belső:
-nekem az egyik legfontosabb belső tulajdonság az, hogy legyen humorérzéke!! Mivel én szeretek bizonyos pillanatokban hülyéskedjni ezért fontos hogy értse ezeket
-bizonyos helyzetekben legyen komoly
-őszinte, kedves, könnyen barátkozik, mindenről el lehet vele beszélgetni..
De összesegeben a kisugárzás a legfontosabb!!!
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!