Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Sziasztok!
Én egy 18 éves férfi vagyok, és egy kortárssegítő táborba megismerkedtem egy lánnyal, aki 14 éves. Szeretnénk többet egymástól, csak egy akadály van.
A szülei hogy bele egyeznek-e. Tudom-tudom, nagykorú vagyok, ő meg kiskorú, és aláírom, hogy enyhén ciki... Ez az első alkalom, hogy megtörtént ez velem, hogy 17 éven aluli érdekelne engem, de benne megvan az, ami másban nincs meg, az ami ennyire elbolondított, hogy megtetszett nekem.
Mit tegyek? Nagyon szeretem és ő is engem, és nálam afelé dől a mérleg, hogy legyen valami. Hogy tudnám meggyőzni a szüleit, (szétváltak) hogy próbáljuk meg?? Tudom, hogy nem a kor számít, (bár ebben az esetben igen), hanem hogy szeressük egymást... összezavarodtam, mit tegyek?
Kérem szépen mindenki válaszát. Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!