Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kéne tennem? Csak nézzük...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? Csak nézzük egymást, de nem tesz semmit. Többi lent.

Figyelt kérdés

Nem ismerjük egymást, csak látásból. Sokszor rámnéz, és ilyenkor én is rá, van, hogy egyszerre. Jó, van,hogy megijedek, és elkapom a pillantásom, vagy eleve rá sem merek nézni, de már kezd alakulni. Egyszerűen ennyi. Nem szólít meg vagy ilyesmi, csak néz. Miért nem lép? Hiszen ő a fiú. Sosem tartottam normálisnak, ha a lány kezdeményez, és én úgy vagyok vele, hogy nem is lennék erre képes, mert ahhoz túlzottan sok a büszkeségem. De mit kéne tennem, hogy esetleg merjen lépni?

A másik probléma pedig az, hogy hamarosan itt a nyári szünet ami jó, de abból a szempontból nem, ha ebben az utolsó pár napban nem történik semmi, csak a nézések. Nem fogom látni, ő sem engem, és el fog felejtődni minden, amit természetesen nem akarok. Szerintetek mit kellene tennem?

2016. jún. 6. 21:10
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
"Sosem tartottam normálisnak, ha a lány kezdeményez," ez a mai világban meglehetősen meddő gondolkodásmód...vagy felhagysz ezzel a gondolatmenettel és leszólítod vagy tovább ábrándozol róla amíg egy nap minden esélyed elszáll....Te döntesz...az elveid vagy a bátorságod...
2016. jún. 6. 21:14
 2/6 anonim ***** válasza:

" ha a lány kezdeményez, és én úgy vagyok vele, hogy nem is lennék erre képes, mert ahhoz túlzottan sok a büszkeségem. "

Végre egy lány, akiben van büszkeség. ÉN pl. ezt értékelem!

Ha nem megy oda, akkor így járt(atok). Majd lesz srác, aki lesz annyira bátor,hogy megszólítson. Na legalább ő méltó lesz hozzád.

2016. jún. 7. 12:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan kezdeményezhetsz te is, különben nem lesz belőle semmi. Ha meg nem akarsz kezdeményezni, amit én személy szerint baromságnak tartok, akkor MOSOLYOGJ, próbálj a közelében lenni, esetleg ints neki, vagy köszönj neki. De a mosoly a legfontosabb. Ebből le fog esni neki.
2016. jún. 7. 16:13
 4/6 anonim válasza:
Szerintem te is nyugodtan kezdeményezhetsz. Amúgy meg hány évesek vagytok?
2016. jún. 8. 16:15
 5/6 anonim válasza:
Te is nyugodtan kezdeményezhetsz, lehet a fiú nem elég határozott vagy nem mutattál neki elég jelet hogy oda merjen hozzád menni. Sok sikert:)
2016. jún. 8. 20:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek:) Amúgy gimnazista vagyok, és egy évvel idősebb nálam:)
2016. jún. 9. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!