Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Csak nézzük egymást, de nem tesz semmit. Többi lent.
Nem ismerjük egymást, csak látásból. Sokszor rámnéz, és ilyenkor én is rá, van, hogy egyszerre. Jó, van,hogy megijedek, és elkapom a pillantásom, vagy eleve rá sem merek nézni, de már kezd alakulni. Egyszerűen ennyi. Nem szólít meg vagy ilyesmi, csak néz. Miért nem lép? Hiszen ő a fiú. Sosem tartottam normálisnak, ha a lány kezdeményez, és én úgy vagyok vele, hogy nem is lennék erre képes, mert ahhoz túlzottan sok a büszkeségem. De mit kéne tennem, hogy esetleg merjen lépni?
A másik probléma pedig az, hogy hamarosan itt a nyári szünet ami jó, de abból a szempontból nem, ha ebben az utolsó pár napban nem történik semmi, csak a nézések. Nem fogom látni, ő sem engem, és el fog felejtődni minden, amit természetesen nem akarok. Szerintetek mit kellene tennem?
" ha a lány kezdeményez, és én úgy vagyok vele, hogy nem is lennék erre képes, mert ahhoz túlzottan sok a büszkeségem. "
Végre egy lány, akiben van büszkeség. ÉN pl. ezt értékelem!
Ha nem megy oda, akkor így járt(atok). Majd lesz srác, aki lesz annyira bátor,hogy megszólítson. Na legalább ő méltó lesz hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!