Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annuka12 kérdése:
Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A segítségeteket kérném. Van egy fiú aki nagyon tetszik és...szeretem, de nagyon jó barátok vagyunk. Belé meg 3 lány szerelmes ebből 2 a barátnőm és 1 lány van akin gondolkodik hogy mi is legyen vele. Összejöjjenek vagy se? És, megmondjam neki vagy mit kéne tennem? Előre is köszönöm!2016. jún. 6. 18:16
1/1 anonim válasza:
Huppsz... elég zűrös az ügy... :)
de ha tényleg szereted őt és ő is VISZONT szeret, akkor miért ne?? Egy próbát megér(legalábbis szerintem). A barátnőid...hát az egy nehéz kérdés, de ha tényleg a barátnőid, akkor semmi gond sincs.
Egy időben mi is a barátnőimmel ugyanazt a fiút szerettük...komolyan... de mivel barátnők voltunk ezért harciaskodás helyett mindent megtettünk a másikért, hogy ha nekünk nem is, de neki összejöjjön. És ugyanolyan klassz barátnők maradtunk, vagy még jobbak :D
de mindegy is, szerintem elmondhatod a srácnak. De siess vele mert lehet úgy gondolja hogy avval az egy csajjal össze akar jönni és már le is csúsztál róla... minden esetre, írd meg hogy hogy döntöttél és hogy mi lett a vége... :D ;)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!