Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki elég rég óta tetszik. Viszont exem egyik legjobb barátja. Szoktam vele facen beszélgetni de mindig én írok rá, talán kétszer volt olyan hogy ő írt. De ettől függetlenül egész jól el szoktunk beszélgetni:D Néha voltam kint vele is mikor együtt voltam a barátommal mert olyankor ő is sokat jött ki velünk. Mióta nem vagyok együtt a barátommal többet beszélek vele, és ki szeretném hívni, de Félek hogy azt hiszi nagyon nyomulok vagy valami.2016. jún. 4. 20:06
1/5 anonim válasza:
Ne siettesd. Csak beszélgessetek. Aztán mondjuk menj el valahova és kérdezd meg tőle, hogy nem kísérne-e el.
Sok sikert! Ha segítség kell, nyugodtan írj rám.
2/5 Fanta 39 válasza:
Nem a legjobb az ex legjobb haverjával össze jönni.
3/5 A kérdező kommentje:
#1 Köszi :D
#2 Igen, tudom, de nagyon tetszik és szeretem :(
2016. jún. 4. 20:18
4/5 anonim válasza:
Tudod van az a mondás, hogy házi nyúlra nem lövünk.
Tönkre akarod tenni ennek a két embernek a haverságát csak azért mert te képbe vagy?
Bár nincs sok haverom, egyiknek se nézném el, ha olyannal jönne össze, aki ex barátnőm volt. Szerintem gusztustalan és undorító dolog. Van annyi srác, meg nő a világon, miért az ilyenekre kell rámozdulni?
Volt egy haverom, mikor kidobott az exem, akkor tudom, hogy 1-2 héttel rá, már facebookon írogatta neki a srác, hogy megakarja dugni, meg ilyesmi. Hát már nem a haverom.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát közbe legjobb barátnőm összejött exemmel, szóval az exem k*rvára nem is szólhatna bele meg semmi
2016. jún. 15. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!