Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kéne tennem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én egy 18 éves férfi vagyok, és egy kortárssegítő táborba megismerkedtem egy lánnyal, aki 14 éves. Szeretnénk többet egymástól, csak egy akadály van.

A szülei hogy bele egyeznek-e. Tudom-tudom, nagykorú vagyok, ő meg kiskorú, és aláírom, hogy enyhén ciki... Ez az első alkalom, hogy megtörtént ez velem, hogy 17 éven aluli érdekelne engem, de benne megvan az, ami másban nincs meg, az ami ennyire elbolondított, hogy megtetszett nekem.

Mit tegyek? Nagyon szeretem és ő is engem, és nálam afelé dől a mérleg, hogy legyen valami. Hogy tudnám meggyőzni a szüleit, (szétváltak) hogy próbáljuk meg?? Tudom, hogy nem a kor számít, (bár ebben az esetben igen), hanem hogy szeressük egymást... összezavarodtam, mit tegyek?

Kérem szépen mindenki válaszát. Előre is köszönöm!

2016. jún. 22. 17:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
32%
Mit akarnál egy kislánytól? :O.. Említetted, hogy dől a mérleg, hogy legyen valami, ezt hogy értetted? .-.
2016. jún. 22. 17:06
 2/11 A kérdező kommentje:

Oh, lehet értelmetlen lett. :D

Afelé dől, hogy legyen valami, és kicsit furcsa lehet, de szeretném is. Ez újdonság, hogy egy kiskorúval ilyet tervezek, de nem tudom, áhh. :\

2016. jún. 22. 17:15
 3/11 anonim ***** válasza:
61%

1. 18 éves nem lettél ffi, max papíron

2. 14 év feletti, azaz nem kiskorú, hanem fiatal korú.

3. Ha ő belemegy akkor járhattok, semmilyen jogi, tőrvényi akadálya nem lehet, még szülő sem

2016. jún. 22. 17:16
 4/11 anonim ***** válasza:
61%

Bocsi telefon szövegkorrekció...

Helyesen:

1. 18 évesen nem lettél ffi, max papíron

2. 14 év feletti, azaz nem kiskorú, hanem fiatal korú.

3. Ha ő belemegy akkor járhattok, semmilyen jogi, tőrvényi akadálya nem lehet, még szülő sem

2016. jún. 22. 17:17
 5/11 A kérdező kommentje:

Kedves második válaszoló, egyetértek veled, igaz, nem vagyok még férfi, csak kicsit furcsán nézett volna ki, hogy "18 éves fiú". :D

És köszönöm szépen a választ, és mi a véleményed erről hogy 18 éves létemre egy 14 évessel, bővebben? :o

2016. jún. 22. 17:21
 6/11 TheGunner válasza:
100%

Jogász hallgatóként csak megerősíteni tudom az előttem szólót.

Szerintem egyáltalán nem nagy ez a korkülönbség, gondolom tanultok mind a ketten. Szüleit ismered?

2016. jún. 22. 17:25
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmit sem jelent ez a év.

A lányok hamarabb érnek, a fiúk lassabban.

A lánnyal kell tisztáznod a dolgot, aztán jöhetnek a szülők.

Ha összejön a dolog, mármint hogy jártok.

Törekedj a minél előbbi bemutatásra.

Előbb legyen bemutatkozás mint szex.

A lány anyukájának vigyél virágot, vagy bon bont.

Lányos családban anyuka irányít, ha őt meggyőződ, fater is meg lesz győzve, hogy te aranyos fiú vagy. Remélem érted.

2016. jún. 22. 17:31
 8/11 A kérdező kommentje:

6. válaszoló: Sajnos nem ismerem, de hogy kéne meggyőzni?

7. válaszoló: Ha megyek, hogy bemutatkozzak a lány anyukájánál, akkor tényleg vigyek neki virágot vagy bon-bont? Nem túlzás? :o És sajnos elváltak, és nem lakik az anyukája és apukája együtt. :\

2016. jún. 22. 17:36
 9/11 TheGunner válasza:
100%

Először nem Neked kell meggyőzni a szüleit, hanem Neki, hogy egyáltalán átmehess hozzájuk. Magadtól nehogy felvesd a témát a szülőkkel erről, max akkor essen róla szó, ha ők kezdeményezik.

Ha ez megvan légy maximálisan illedelmes. Véleményem szerint nem túlzás, hisz vendégségbe érkezel, fogyasztani is fogsz valószínűséggel. De az a legjobb szerintem, ha kikérdezed a lányt, hogy milyenek a szülei, és ehhez igazítva viselkedsz.

Ha a szülők látják, hogy egy rendes, tisztességes srác vagy, szerintem nem fognak problémázni.

2016. jún. 22. 17:51
 10/11 anonim ***** válasza:
45%
A kor nem igazán számít pl vannak olyan szülők is ahol az egyik fél 5- akár10 évvel idősebb. (Azaz ennyi erővel tetszhetne neked egy 8 éves is, najó neeem XD) az a lényeg, hogy az nem baj ha sok a korkülömbség. Inkább az, hogy a szülei nem szeretnék ha ilyen fiatalon (14 éves az a szülőknél még kisgyerek) járna valakivel. Gondolom mással sem járhatna, nem csak veled nem. Szóval vagy várj hogy idősebb legyen ( najó, ez hülyeség) vagy próbáljátok meggyőzni a szülőt ( pl hogy a lány nagytesója is járt már 14 évesen valakivel, vagy a lány barátnője vagy stb) ha nem engedik így sem....hát....akkor nem fogadjatok szót nekik😄 hajrá
2016. jún. 22. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!