Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek szerintetek?
Figyelt kérdés
Aki tetszik nekem fiú, (kiszemeltem) tudom, hogy kedvel engem, de azt nem, hogy tetszem e is neki. Ma felköszöntött szülinapom miatt, és még egy mosolygós smileyt is írt mellé. Aztán most, este elkezdte lájkolgatni az instagram képeimet. Mit tegyek, hogy ne legyek túl nyomulós, Én is kezdjem el lájkolgatni a képeit? Esetleg ráírjak ? Nem tudom, mit írhatnék neki..2016. jún. 21. 21:06
1/3 anonim válasza:
irj rá! szerintem
ne legyél túl nyomulós hagyd hogy ő szeressem beléd :D ha még nem az ...
bármit irhatsz neki ha rendes srác akkor csak örülni fog neki :) 15/f
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
Majd kitalalok valamit :D
2016. jún. 21. 22:14
3/3 anonim válasza:
keress olyan témát amiről tudsz vele beszélni ami érdekli őt, ne izguld túl és ne gondolkodj rajta sokat, a képit illetően, 1-2t lájkolhatsz neki :) 18/l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!