Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy 14 évesen még nem csókolóztam?
Van meg idod! Nem fog senki sem piszkalni a kozepiskolaban, mert ez nem lesz kozponti tema. Nalunk peldaul 2-3 ev alatt meg nem kerult szoba.
Am en 15 voltam mikor eloszor csokoloztam. Nem olyan fantasztikus es egetrengeto valtozasokat megindito dolog, mint azt hinned vagy probaljak beallitani.
17/L
Egyáltalán nem gáz. A gimi pedig szerintem sok szempontból más mint az általános iskola. Hiába csak egy évvel vagytok idősebbek, de valahogyan az új környezet "megkomolyítja" az embert. Mások lesznek az elvárások, új emberekkel találkozol, a tanárok is komolyabban veszik a diákokat, megváltoznak a prioritások. Emlékszem nálunk általánosban mindig ment a cikizés, piszkálódás olyan dolgokon mint, hogy ki milyen fehérneműt visel, kinek mekkora a melle vagy ki csókolózott már, ki szűz még stb. és ez szerintem borzasztó... Gimiben szerintem ilyen már ritkán fordul elő. Mondjuk nálunk is van néhány lány, akik azzal hencegnek, hogy hány fiúval feküdtek le eddig, de ez inkább szánalmas, senki nem veszi őket komolyan. Egyébként néhányuk nagyon irreális számokkal dobálózik, ezzel csak azt akarom mondani, hogy közel sem biztos, hogy igazat mondanak. Tudom, hogy már egyre fiatalabban kezdenek el szexuális életet élni és nekem is voltak terhes osztálytársaim, de azért az picit durván hangzott mikor azt írtad, hogy alig van szűz a ballagók között...
Szóval ez egyáltalán nem gáz és ez különben is az ember magánügye, amihez kívülállóknak nem sok köze van. Ha megnyugtat, akkor leírom, hogy én 17 éves vagyok és még nem csókolóztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!