Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kedvelek egy fiút, ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és megkedveltem az egyik fiúbarátomat, talán szerelmes is vagyok belé, de 4 évvel idősebb és emiatt nem akarol vele összejönni mert tudom, hogy teljesen mások az igényei. Azt mondta ő is kedvel engem és nagyon kedves velem, de valahogy mégis úgy érzem, hogy ő sem akar velem összejönni. Még nem volt komolyabb kapcsolatom, mondhatjuk hogy nem is volt, ezért nem tudom mit kéne tennem. Van egy másik dolog is, a lányok is tetszenek, főleg a legjobb barátnőm. Teljesen össze vagyok zavarodva.2016. jún. 18. 13:44
1/5 anonim válasza:
20 évesen tuti nem mások az igényei.
2/5 anonim válasza:
Szerintem találkozgass vele aztán majd úgyis alakulni fognak a dolgok.
3/5 anonim válasza:
Lehet őt is a kor zavarja. De 4 év semmi. Akkor mit szóljon Vajna Timi és Andy Vajna? 😂😂
A szerelemben ez amúgy sem számít.
Vannak nekem is olyan barátaim, ismerőseim, akiknek idősebb/fiatalabb a szerelmük mégis jól megvannak.
4/5 anonim válasza:
#3-as mert szerinted Vajnáéknál szerelem van mi? XD
5/5 anonim válasza:
Jól értem, mindkét nemhez vonzódsz?
A fiúval beszéld meg, mit érez, az természetes, hogy megijedsz egy új kapcsolattól. Viszont a lánynál mérlegeld, hogy megérie elmondani neki, mert a barátságotok bánhatja... És elég kevés az esély rá, hogy viszont szeret. Az is lehet, hogy csak a hornonok szórakoznak veled, mindenképp beszélj valakivel erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!