Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ilyenkor mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már egy jó két éve megismerkedtem egy csajjal akivel egy osztályba járunk. Már a legelején szerettem volna vele valami kapcsolatot csak nem ismertük annyira egymást. Aztán a tavalyi suliidőben jóba lettünk, közbe túl volt egy kapcsolaton és belépett a következőbe. Amikor gondja volt vagy összevesztek pasijával mindig hozzám fordult és én segítettem is neki. Közben végig tudta hogy én szeretem. Aztán kb egy 4-5 hónapja megtörtént az amire ''vártam'': szakítottak pasijával végleg. Nagyon nehéz volt neki mert nagyon szerette. Gondoltam hogy akkor bevetem magam megpróbálom lassan egy év után megszerezni. De még nem állt készen rá mert nem lépett túl volt pasiján. Ezek után folyamatosan fűztem meg a kedvében jártam meg minden de még mindig csak barátként kezelt,ölelt meg puszilt. Aztán túllépett volt pasiján. Mondom neki mi lenne ha én meg ő járnánk. Erre azt mondja hogy most egyedül szeretne lenni szingliként, de talán nyáron összejöhet valami. Oké ezzel teljesen meg voltam elégedve, alig vártam a nyarat. Aztán ma, évzáró után megyek oda hozzá a suli elé, hogy elköszönjek tőle a szokásos öleléssel meg puszival, erre odalépett volt pasija és lesmárolta... akkor el is mentem onnét... de nagyon szeretem ezt a lányt. Szerintetek mit tegyek, hogy az enyém legyen?

2016. jún. 15. 20:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Majdnem pontosan én is így vagyok egy csajjal. Ez a "majd nyáron, meg majd ekkor meg akkor lesz valami" duma ez általában fiaskóval szokott végződni a fiú részéről. Engem is barátként kezel a csaj akivel így vagyok, folyton az exén jár az esze. :)
2016. jún. 15. 20:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Próbálj rákérdezni, hogy mi volt ez a smárolás, persze nem ilyen hangnemben, vagy hívd el valahova nyáron ahol együtt tudtok lenni.
2016. jún. 15. 21:00
 3/9 A kérdező kommentje:
Az együttlét semmi... Azzal ugyse fogok elérni semmit már párszor próbáltam
2016. jún. 15. 21:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor marad a rákérdezés. :)
2016. jún. 15. 21:15
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen és utána mi legyen? Nem járunk a csajjal szval azzal csókolózik akivel akar max szarul leszek utána
2016. jún. 15. 21:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Menjetek el buliba és smárold le ott.
2016. jún. 15. 21:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Ennyire nem egyszerű... most írta hogy volt pasijával van valami...
2016. jún. 15. 21:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem veszett ügy sajnos. :(
2016. jún. 15. 21:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Bukta... máskor ne pazarolj ennyi időt egy csajra, hidd el nem éri meg. Főleg nem az ilyen bizonytalan kislányokért.
2016. jún. 15. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!