Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit is csinálják ilyenkor?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit is csinálják ilyenkor?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akinek tetszem és ez kölcsönös. Csak az a baj hogy ő erdélyben lakik. Sokat üzenetünk egymással de elfogyott a téma. Mindenről beszéltünk már pl. család barátok állatok stb. De már ott tartunk hogy csak emojikat küldünk egymásnak. Milyen támadt hozzák fel, miről beszélgessünk?

2016. jún. 13. 06:42
 1/3 anonim válasza:
Ez a baj a távkapcsolatokkal, előbb-utóbb elfogy a téma a közös élmények hiánya miatt...
2016. jún. 13. 07:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát igen egy rendes kapcsolatban ilyenkor már jönne az érintés, testiség.

A távkapcsolatok erről szólnak sajnos... Mert egy kapcsolat nem kapcsolat érintés nélkül.

2016. jún. 13. 07:55
 3/3 likebike ***** válasza:

Igen,sajnos ilyen a távkapcsolat.Megismertem egy lányt,40 km-re lakik,az elején nagyon jó volt,összebarátkoztunk,2 hónap ismerkedés után vágtunk bele,el is mentem hozzá sokszor,de utána már elhidegült tőlem,nem azt mondta,hogy mondta,hogy nem boldog így(pedig mentem,amikor tudtam,sokszor suli után is) és szakítottunk(inkább ő).A tornatanárom azelőtt 2 héttel mondta,hogy ha nem megy,nem erőltessül,mert utána fájni fog,tapasztalat.Én megfogadtam,hogy folytatjuk,ameddig lehet.És utána meg jött a csalódás.

Szerintem maradjatok barátok,beszélgessetek nyugodtan,de a komoly kapcsolatot meg kell gondolni.Persze,ha ti kitartóak vagytok,akkor csak hajrá!

2016. jún. 13. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!