Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ilyenkor mit csináljak?
Figyelt kérdés
A múltkor a suliban egy olyan teremben volt óránk ahol rohadt hideg volt. Én a szekrényben hagytam a pulcsimat, mert óra előtt még nem fáztam. Az előttem ülő srácon (akibe mellesleg bele vagyok esve, de nem tudom ő hogy érez:D) pulcsi volt, és mikor meglátta, hogy fázom felajánlotta. De mivel rajta volt azt mondtam nem kell mert nem akartam levetetni vele, hogy aztán ő fázzon. Később, mikor már másik teremben voltunk és neki melege volt, megint felajánlotta és akkor már felvettem. Na már most a kérdés:D Ha a srácon rajta van és felajánlja, akkor milyen választ vár? El kéne fogadnom, vagy csak udvariasságból kérdezi meg? Nem gáz, ha miattam veszi le, és így ő fog fázni, ezért nem gondol majd rólam rosszat?2016. márc. 5. 16:22
1/2 anonim válasza:
Nemrég a zakómat adtam kölcsön az egyik lánynak. Nem éreztem úgy, hogy fáznék nélküle, ezért felajánlottam és elfogadta egy "biztos?" kérdés után. Nyugodtan fogadd el.
2/2 A kérdező kommentje:
király köszi:)
2016. márc. 5. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!