Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ilyenkor mi van veletek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ilyenkor mi van veletek?

Figyelt kérdés

A történet ott kezdődik hogy volt/van egy fiú aki tavaly nézegetett,mosolygott rám..amikor beszélgetett a haverjaival és elmentem mellettük akkor elhallgattak és csak néztek..stb..egy szóval adta a jeleket. Nyáron fogtam magam és bejelöltem ismerősnek. Nem jelölt vissza ezért egy 1,5 hónap után visszavontam a jelölést.

Mikor elkezdődött a suli levegőnek nézett mintha nem is lennék. Gondoltam,hogy biztos lett barátnője vagy valami...de nem. Aztán egy időbe megint elkezdett nézegetni,rám mosolyogni...és most meg kb. olyan mintha kerülne...

Szerintetek ez miért van?

Én már egyáltalán nem tudok rajta kiigazodni.

Ő 18/F

16/L

2016. márc. 2. 18:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell foglalkoznod vele, nézzed te is levegőnek. Majd ha akar valamit, akkor kezdeményezni fog úgyis. Kár ilyen hülyeségeken gondolkodni.
2016. márc. 2. 18:50
 2/8 anonim válasza:
100%
Több lehetséges válasz van...az egyik az hogy talán másoktól hallott rólad valamit esetleg ami igaz/nem igaz...de az is lehetséges hogy a fiú nem tudja igazán hogy "mit is érez"..az is lehetséges hogy a fiú teljesen ilyen személyiségű!! sokminden előfordulhat!4
2016. márc. 2. 18:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

En az eljen azert nem kezdemenyeztem volna mert nem vagyok az a tipus de hogy be is jelolted igy azert egyertelmu lenne

Lehet nem tetszel neki vagy csak mint csaj tetszel neki de a belsod nem vonza

Amugy meg szard le

2016. márc. 2. 19:02
 4/8 A kérdező kommentje:

Próbálok nem foglalkozni vele..de nem megy. Amikor levegőnek néznek akkor kezdett el meg nézegetni...szóval nekem nem áll össze ez az egész.

Nem tudja hogy milyen a belsőm, mert még nem beszélgettünk. Csak látásból ismer.

Köszi a válaszokat! Ment a zöldmancs :)

2016. márc. 2. 19:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Attól, hogy egy fiú rád néz, az még semmit nem jelent. :D Most az, hogy rád mosolyog... Lehet, hogy szépnek, vagy szimpinek talál,de nem hiszem, hogy annyival több lenne. És még nem is beszéltetek soha?

16 évesen meglepő, hogy ennyi mindent még jelnek veszel...

2016. márc. 2. 20:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Azert lattasbol is meg lehet tudni egy s azt a belsodrol pl baratok viselkedesi stilus a tobbiekkel
2016. márc. 2. 20:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem lépj túl rajta, tavalyi a történet, mint ahogy írod! És nem csak egy fiú létezik a világon! Lehet, hogy más meg a szívét-lelkét tenné ki érted, de ha te nem veszel róla tudomást, hanem helyette inkább csak erre koncentrálsz, akkor nagy lehetőséget hagyhatsz ki!
2016. márc. 4. 23:40
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
A helyzet az hogy szerintem téged be akart vinni a nádasba egy kis ungab-ungára de amikor közel mentél megérezte az illatod és nem tetszett neki ez volt a hiba. Tehát legközelebb szemezz és egyből jöhet utána a töfi-töfi.
2016. márc. 12. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!