Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ilyenkor mi van veletek?
A történet ott kezdődik hogy volt/van egy fiú aki tavaly nézegetett,mosolygott rám..amikor beszélgetett a haverjaival és elmentem mellettük akkor elhallgattak és csak néztek..stb..egy szóval adta a jeleket. Nyáron fogtam magam és bejelöltem ismerősnek. Nem jelölt vissza ezért egy 1,5 hónap után visszavontam a jelölést.
Mikor elkezdődött a suli levegőnek nézett mintha nem is lennék. Gondoltam,hogy biztos lett barátnője vagy valami...de nem. Aztán egy időbe megint elkezdett nézegetni,rám mosolyogni...és most meg kb. olyan mintha kerülne...
Szerintetek ez miért van?
Én már egyáltalán nem tudok rajta kiigazodni.
Ő 18/F
16/L
En az eljen azert nem kezdemenyeztem volna mert nem vagyok az a tipus de hogy be is jelolted igy azert egyertelmu lenne
Lehet nem tetszel neki vagy csak mint csaj tetszel neki de a belsod nem vonza
Amugy meg szard le
Próbálok nem foglalkozni vele..de nem megy. Amikor levegőnek néznek akkor kezdett el meg nézegetni...szóval nekem nem áll össze ez az egész.
Nem tudja hogy milyen a belsőm, mert még nem beszélgettünk. Csak látásból ismer.
Köszi a válaszokat! Ment a zöldmancs :)
Attól, hogy egy fiú rád néz, az még semmit nem jelent. :D Most az, hogy rád mosolyog... Lehet, hogy szépnek, vagy szimpinek talál,de nem hiszem, hogy annyival több lenne. És még nem is beszéltetek soha?
16 évesen meglepő, hogy ennyi mindent még jelnek veszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!