Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Egy éve fülig szerelmes vagyok egy lányba, hónapokig a nevét sem tudtam, aztán szép lassan sikerült megfelelő mennyiségű információt gyűjtenem róla. Nem szerettem volna rögtön elhívni randizni mert nem is ismert igazán, ezért ráírtam Facebookon. Voltak alkalmak mikor rengeteget beszéltünk, de volt olyan is hogy "nem volt kedve". Később valószínűleg rájött hogy mit akarok és azt mondta hogy jelenleg az ő életébe egy fiú sem férne bele. Nem néztem egy ideig a facebookját, csak a folyosón láttam az iskolában (borzalmas fájdalmat éreztem mikor láttam). Két hónap telt el, de nem tudom kiverni a fejemből, ugyan azt érzem, mint az első alkalommal mikor láttam, ezért szeretnék írni neki valamit, hogy újra megpróbálhassam. Ti mit tennétek a helyemben? Mit írnátok azért, hogy valahogy újra megpróbáljátok másodszor is (semmiféleképpen nem szeretném feladni mert megmagyarázhatatlanul erősen kötődök hozzá). Kérlek titeket segítsetek, mindenkinek megy a zöld kéz :))

2016. jún. 15. 17:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha beszélgettetek sokat és így sem alakult ki nála a "tetszik" érzés, akkor hagyd. Ne lógj rajta, egyikőtöknek sem jó. felejtsd el, nem kellesz neki, hagyd rá.
2016. jún. 15. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Még egyszer próbáld meg, ha nem jön be,akkor tudod ,hogy mindent megtettél és ezzel a tudattal továbbléphetsz. Ha bejön ,akkor nyert ügyed van. :D Hívd el vacsorázni stb...
2016. jún. 15. 17:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedbe tovább lépnék. Nem akarlak elkeseríteni, de ha azzal a kifogással áll elő, hogy nem fér jelenleg egy fiú sem az életébe az nem jelent jót. Szokták mondani, hogy ami nekünk fontos arra szánunk időt. Ha ezt mondja nekem egy lány akkor nekem az jön ebből le, hogy nem vagyok neki olyan értékes, hogy időt szakítson rám. Te beszélgettél vele, így te tudod legjobban, hogy ő nagyjából hogy tekinthet rád és ezeket számba véve dönts ahogy te jónak látod. De én úgy látom ezekből, hogy a legjobb lesz ha hagyod. Remélem nincs igazam, sok sikert!
2016. jún. 15. 18:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Azon gondolkodok, hogy lehet a legjobb barátnőjének kéne írni. Ez nem jó így nekem. Nagyon nem..
2016. jún. 15. 21:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!