Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mit jelent?
Van 1 srác aki tetszik nekem és megkérdezte hogy mozi már 4x ennek az az előzménye hogy a barátnőm elmondta neki hogy én szívesen elmennék vele moziba.
Ezt a srác el is mondta nekem. Aztán ugye mikor kérdezte momdtam neki hogy nem , mert tudom hogy poénkodik. Aztán kérdezi hogy amúgy akarok menni. Nem tudtam hogy poén vagy nem ezért nemet mondtam. Aztán azt mondja hogy tudja hogy vele van a baj. Mondom nem. Aztán egyik nap mentem dolgozni, és pont megláttam a buszon és tökre őrült nekem. Látszott rajta hogy szivenen beszélgett velem. Rá a következő nap meg elmentünk bulizni többen ahol ő is ott volt, a többiek ki mentek cigizni mert vártuk a többi lányt hogy jöjjenek. Én meg ott maradtam vele kettesben és mondja nekem hogy most őt várom, mondom nem hanem az egyik lányt ugye és aztán azt mondja hogy hiányoztam neki. Amire nem tudtam hogy mit reagáljak és mondtam is neki. Aztán mondtam hogy ő is nekem. Amire azt mondta hogy persze persze. Meg ugye a buli felé menet szivattak az egyik haverjával és ugye rá néztem és azt mondta hogy ne nézzék igy rá.
Meg piszkált és azt hitte hogy magamra vettem. Amire azt mondta hogy nem úgy gondolta. Mindig mosolyog rám meg ilyenek.
Aztán ő a bulin nagyon le itta magát. Másnap reggel megkérdeztem tőle hogy jobban van-e már és írta hogy nem. Aztán beszélgetünk pár szót és utolsó üzenetemet már csak beszivezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!