Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Budapesti lányok, fiúk! Ti...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesti lányok, fiúk! Ti hol ismerkedtek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudtok ajánlani helyeket ismerkedésre tiniknek Budapesten? Én próbálkoztam már a neten, de nekem nem igazán jött be. Esetleg kulturális helyeket ahol idősebbekkel is lehet ismerkedni, tudtok?

Verseket írok, olvasok rengeteget, jó lenne egy hasonló értelmes, vicces akár idősebb sráccal megismerkedni :)

16/L

nov. 17. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
95%

Könyvklub? Vagy csak ülj ki egyik parkba olvasni és hátha odajön egy srác...bár ez lehet nem valósul meg (nem pesti vagyok)

16l

nov. 17. 21:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Sehol
nov. 18. 10:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Muti egy verseeed 😇

Egyébként én se tudom hol lehet ismerkedni, szerintem az emberek inkább tinderen meg ilyesmi appokban szoktak

Esetleg valamilyen versíró fb csoport? Vagy insta?

nov. 18. 14:05
 4/7 A kérdező kommentje:

3!

Szívesen mutatok verset, főleg társadalom- és önkritikát írok.

Köszönöm a választ egyébként, sajnos én is úgy látom hogy egyre inkább az online térben ismerkednek az emberek, amivel csak annyi a bajom, hogy sok a perverz :/

De jó ötlet egyébként a fb csoport, lehet ránézek mik vannak :)

nov. 18. 14:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

#4 Nem, a Facebook csoport a lehető legrosszabb! Ne csináld, mert meg fogod bánni!

Sírok, ha eszembe jut, mennyi ott a 4 általánost se végzett gyökér, de csajozni akaró Tíbor… :O

nov. 18. 16:05
 6/7 A kérdező kommentje:

5!

Köszönöm a jó tanácsot, lehet inkább mégis kihagyom úgy teljesen az online ismerkedést...

nov. 18. 19:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is szeretek verseket írni és olvasni, és szintén szívesen ismerkednék olyanokkal, akik értékelik az irodalmat és a jó beszélgetéseket.

Sajnos nem tudok olyan kulturális helyet/programot ahol hasonló érdeklődésű emberekkel találkozhatnék.

U.i: Nem Bp-i vagyok és nem is szeretnék kapcsolatot, de ettől független beszélgethetünk.

Ha gondolod, írj!

18/f

nov. 21. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!