Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesti lányok, fiúk! Ti hol ismerkedtek?
Sziasztok! Tudtok ajánlani helyeket ismerkedésre tiniknek Budapesten? Én próbálkoztam már a neten, de nekem nem igazán jött be. Esetleg kulturális helyeket ahol idősebbekkel is lehet ismerkedni, tudtok?
Verseket írok, olvasok rengeteget, jó lenne egy hasonló értelmes, vicces akár idősebb sráccal megismerkedni :)
16/L
Könyvklub? Vagy csak ülj ki egyik parkba olvasni és hátha odajön egy srác...bár ez lehet nem valósul meg (nem pesti vagyok)
16l
Muti egy verseeed 😇
Egyébként én se tudom hol lehet ismerkedni, szerintem az emberek inkább tinderen meg ilyesmi appokban szoktak
Esetleg valamilyen versíró fb csoport? Vagy insta?
3!
Szívesen mutatok verset, főleg társadalom- és önkritikát írok.
Köszönöm a választ egyébként, sajnos én is úgy látom hogy egyre inkább az online térben ismerkednek az emberek, amivel csak annyi a bajom, hogy sok a perverz :/
De jó ötlet egyébként a fb csoport, lehet ránézek mik vannak :)
#4 Nem, a Facebook csoport a lehető legrosszabb! Ne csináld, mert meg fogod bánni!
Sírok, ha eszembe jut, mennyi ott a 4 általánost se végzett gyökér, de csajozni akaró Tíbor… :O
5!
Köszönöm a jó tanácsot, lehet inkább mégis kihagyom úgy teljesen az online ismerkedést...
Szia!
Én is szeretek verseket írni és olvasni, és szintén szívesen ismerkednék olyanokkal, akik értékelik az irodalmat és a jó beszélgetéseket.
Sajnos nem tudok olyan kulturális helyet/programot ahol hasonló érdeklődésű emberekkel találkozhatnék.
U.i: Nem Bp-i vagyok és nem is szeretnék kapcsolatot, de ettől független beszélgethetünk.
Ha gondolod, írj!
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!