Budapesti férfiak hol ismerkedtek?
Már sehol.
Katasztrófa az egész. Ha az ember nem élvezi a hangos lebujokat akkor lehet akármilyen jól szocializált, értelmes, igényes megjelenésű és bizalomgerjesztő fellépésű, egyszerűen nincs erre alkalom.
A 4-es6-oson meg ismerkedjen az akinek bármi jó csak nőből legyen... úgyis jön majd itt egy neten nagyzoló ál-keménytökű kolléga aki majd jól megírja, hogy ő már mind a száznyolcvan barátnőjét a 4-es6-oson szedte össze a Wesselényi és a Nyugati közt 7 perc alatt...
Érdekes mód akárhol akárkikkel beszélgettem párkapcsolati témában, soha senkitől nem hallottam ehhez hasonló buszon meg villamoson ismerkedős meséket. 😄
Ez ilyen Gyakorin terjengő urban legend.
Szóval jah... túl vagyok 2 éve egy 4 éves párkalcsolaton, itt húzom az igát a fővárosban, de semmi értelmes kerete nincsen ennek az ismerkedésesdinek.
Ha nem a buta visítozó vállalhatatlan 18-30 éves libákra gerjed az ember, akkor esélye sincs itt bármit találnia. Ellenkező esetben egy kánaán Budapest, mert a komplett belváros ezekkel van tele minden este, péntekenként kiváltképp.
24/F
Amúgy fiúknak és lányoknak egyaránt ajánlom hogy csak úgy kíváncsiságból nézzenek fel tinderre Budapest határain belül.
Nézzétek meg hogy lányokból milyen a felhozatal, aztán megértitek miért nem keresgél értelmes és érzelmes pasi online már semmit sem.
Azok a csajok a tekintetükkel lenullázzák a bankszámlát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!