Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évvel idősebb férfinél lehet esélyem tini lányként?
Figyelt kérdés
Van egy férfi az életemben, az első pillanattól kezdve elvarázsolt, és mindig kedves, lágy velem, sokszor mosolyodik el, és sokszor pillant az ajkaimra, vagy mér végig. Az is feltűnt, hogy sokszor néz rám amikor azt hiszi én nem látom. Mennyire lehetne ez működőképes? Vagy csak “arra” hajt? Ő 37 éves, én 18nov. 18. 10:51
1/22 anonim válasza:
Ez még bőven nem jelent semmit a szimpátián kívül...
Esélyed lehet, minden korodbeli lánynak van esélye bármelyik férfinél, mivel a leginkább kelendőek vagytok.
Ha többet akarsz és ő nem akkor hagyd.
Ha nem akarsz semmi érdemlegeset akkor simán.
2/22 anonim válasza:
Persze, mindent bele.
Pontosan ennyi a korkülönbség én és a párom között,és ennyi idősen jöttünk össze.
Már van 2 gyerekünk.Én most 55 vagyok,a férfi.
4/22 Thunderfairy válasza:
Most komolyan egy olyan faszi érdekel aki majdnem az apád lehetne???
5/22 anonim válasza:
biztos h megreszelne ha hagynad neki viszobt nem hiszem h tobbre kellesz neki
6/22 A kérdező kommentje:
4-es apam 50 eves:D
Nem néz ki idősnek egyebkent:) pont ez az, hogy iszonyatosan fiatalos, 10 évet siman letagadhatna!
Viszont igen, tartok tőle hogy csak szexre használna, hiába vagyok erett, mas az eletszakasz amiben vagyunk
nov. 18. 19:52
7/22 anonim válasza:
#6 Nem is csak a más életszakasz miatt. Egy értelmes férfi nem merne felvállalni egy kapcsolatot egy ennyivel fiatalabb lánnyal, ezért marad a kaland.
8/22 A kérdező kommentje:
7-es de miert nem?
nov. 18. 20:24
10/22 anonim válasza:
Érettségi után próbálkozz (gondolom, a tanárod)! A korkülönbség ne zavarjon, annyi hülye dolog van a mai világban, nem ti lesztek a legextrémebbek, plusz ha jól kijöttök egymással (ami ugye csak ezután derül ki) és mindketten függetlenek vagytok, akkor miért is ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!