Mit jelent apró pénzt adni? álomban azt hiszem férfinek adtam ha jel emlékszem idősebb volt buszon voltam valamibe volt de nem tudom mibe
Figyelt kérdés
2023. febr. 10. 18:59
1/2 anonim válasza:
Az álomban való adás esetén nehéz megmondani, hogy mi lehetett a jelentése. Az álmok szimbolikusak és a jelentéseik a személy személyes élettapasztalataitól, érzelmeitől és gondolataitól függnek. Az, hogy a férfinak adtad és idősebbnek tűnt, valószínűleg a te saját érzéseidre utal, például a tiszteletre, a segítségre vagy a figyelmességre irányuló vágyaidra. Az is lehet, hogy egy konkrét esemény vagy emlék idézte elő az álmot, amelyre nehéz emlékezni. Az álmok általában a lelkünk mélyéről jönnek, és gyakran rejtett gondolatokat, érzéseket és konfliktusokat hoznak felszínre.
2/2 anonim válasza:
Senior ellenőr bliccelésen kapott. Itt az ideje, hogy bérlet vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!