Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnám rábírni őket hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám rábírni őket hogy kicsit engedjenek el?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és január végén összejöttem egy fiúval. A fiú az osztálytársam tök jól nevelt,sportoló fiú. Nem titkoltam,de nem is kötöttem a szüleim orrára. 3 hétre rá jelentettem ki,hogy barátom van,de például,mikor sétáltunk a barátomnak ugyanúgy fogtam a kezét,ugyanúgy adtam neki puszit stb. Tehát valamiféle nyilt titok volt.

Ugye lassan 5 hónapja vagyunk együtt. Kb két hetente külön találkozunk hétvégéken és ugye még suliba. A szüleimnek mindig mesélek róla,csomószor poénkodnak meg érdeklődnek felőle.

Ám mikor szóba jön,hogy például átjöhet-e a fiú vagy esetleg én mehetek-e át hozzá,rögtön kioktatnak,jön a hegyi beszéd stb,hogy ne siessük el a dolgokat meg fiatalok vagyunk,ne vegyük túl komolyan a dolgokat.

Szerintetek,hogy tudnám rábírni őket,hogy ez ne legyen?

2016. jún. 13. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

szerintem beszélgess el velük komolyan. Viszont olyanokat ne mondj hogy ő az igazi meg hogy tudjátok hogy mit csináltok mert akkor beüt a hegyi beszéd. Inkább olyanokat mondj hogy szeretnétek jobban megismerni egymást meg ilyesmi. Érted mire gondolok :)

Sok sikert! :)

2016. jún. 13. 20:16
 2/4 A kérdező kommentje:

Csak ugye szülők és ha feljön ez az átmenős téma rögtön az első gondolatuk,hogy biztos hogy le akarunk feküdni egymással és féltenek.

De köszönöm a komolyabb beszélgetés egy próbát megér!:)

2016. jún. 13. 20:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Mondd meg nekik hogy meg nem akarjuk csinálni es, hogy te meg várni akarsz stb es akkor le van rendezve, oket is meglehet érteni, feltenek, tudom idegesítő, de majd belejonnek ok is.
2016. jún. 13. 22:17
 4/4 anonim ***** válasza:

"Csak ugye szülők és ha feljön ez az átmenős téma rögtön az első gondolatuk,hogy biztos hogy le akarunk feküdni egymással "

Mert nem ez lenne amúgy?

Gyakorlatilag majdnem az összes lány 16 évesen már bőven szétteszi a lábát. A szüleid csak el akarják kerülni, hogy kis pi.csát csinálj magadból.

2016. jún. 13. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!