Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves fiú vagyok. Hogy vegyem rá a szülőket hogy engedjenek el egy lányhoz 200Km-re? A csaj megér nekem ennyit!
És arra gondoltál, hogy félúton találkoztok? Lehet egyszerűbb lenne. Ha meg nem mentek egyből szobára, meg a kapcsolat is jobb lehet.
A 2. válaszolónak: kapjon el a hígfosás!
konkrétan mik a terveid? Mert ha tényleg csak azért akarsz lemenni, ahogy az előző válaszadók válaszaiból kivettem ... hogy szex legyen, akkor gondolom ahhoz nem kell 200 km-t utaznod.
Ráadásul nem értem, miért kéne titkolni? Ha barátnő és érzelmileg is érintve vagy, akkor el kell mondani a szülőknek. Miért ne engednének el? Gondolom nem hetekre mennél. Egy hétvége miért ne férne bele? Kicsit többet kéne tudni egy normális válaszhoz
Ne már ! 16 évesen már Bulgáriába mentünk a haverokkal 2 hétre . Nem tudom mennyire vagy megbízható , vagy örült , de tételezzük fel , hogy normális vagy , Ez esetben azt tanácsolnám , beszéld rá anyut és aput , hogy menjetek el egy hétvégére nyaralni valahová a környékre .
Ha meg mégis csak rászánod ,magad , hogy egyedül mész , akkor magyarázd el az ősöknek , hogy már rég feltalálták a mobiltelefont . Azzal óránként bejelentkezhetsz .
Még az előző vagyok . Szóval na jó , az előzőt csak első felindulásból írtam . Szóval a mobilos meggyőzés talán eredményt hozhat , de talán a legideálisabb tényleg az lenne , ha elmennétek arra egy hétvégére és akkor az egész hétvégét a csajjal tölthetnéd.
Mi a gyereket már 6 évesen rábíztuk a volán soförre , hogy 100 km-el odébb rakja ki , a nagyija várta a buszmegállóban . Szóval szülője válogatja , kell egy kis önállóság azért .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!