Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-19 lányok összejönnétek egy 16 éves fiúval?
hát én 18 vagyok és egy 16 éves fiúval voltam együtt, csak hát nem ment köztünk de ez nem a korkülönbség miatt volt
szerintem a kor nem számít :)
Elkeserítőek a válaszok... Akkor talán majd a korosztályunk is megérik egyszer...
17/F
16/L vagyok, és az egyik korombeli barátomnak folyamatosan 18-19 éves barátnői vannak. Szóval ha elég érett, igen.
Egyébként ha a libákat nézitek, akkor igen, ők később érnek, és naponta cserélik a barátjukat.
De átlagban a lányok ha testileg nem is mindig, érzelmileg általában sokkal hamarabb érnek.
(bár gondolom ti sem csak az ágyba akarjátok a 18-19 éves érett testű (majdnem) nőket. Dehogy.)
Én például nem jártam még senkivel, pedig lett volna rá alkalmam - nem egy fiút utasítottam vissza. Egyszerűen nem akarok szerelem nélkül belemenni kapcsolatba, és még nem voltam szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!