Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kepano_SR kérdése:
18-19 lányok összejönnétek egy 16 éves fiúval?
Figyelt kérdés
2016. márc. 2. 17:21
11/17 anonim válasza:
szánalmasak vagyok baasszátok meg
12/17 anonim válasza:
azt hiszem erre mondják, hogy a mai fiatal lányok tényleg szellemi fogyatékosok mind
13/17 A kérdező kommentje:
Utolsó 100℅os válasz, sokkal jobban kijövök a nálam kicsit idősebb lányokkal.
2016. márc. 24. 21:42
14/17 anonim válasza:
Miért lenne valaki szánalmas, fogyatékos, vagy agyhalott, amiért nem jönne össze egy nála fiatalabb fiúval? Ebben a korban 2-3 év nagyon is sokat számít, mind testi mind szellemi érettség terén. Én sem jöttem volna össze 18 évesen egy 16 eves sráccal. Jo hir számotokra, hogy kesobb ez eltűnik, huszonévesen meg utána egy-két év már nem nagyon számít, sot, meg imponáló is lehet a no számára. Türelem.
16/17 anonim válasza:
Ebben a korkülönbségben fejlődnek legnagyobbat a lányok, kialakul számukra egy kép hogy mit akarnak elérni illetve hogy milyen adottságu férfi mellett.Egy érettnő merőben máshogy gondolkodik mint egy nem érett.Szerintem a lányok vállát sokkal több teher nyomja mint a mienket, ezért is érnek be előbb, több az elvárás.Becsüljétek meg ha eljön a nagy "Ő".
19/f
17/17 anonim válasza:
Talán, de ez sok mindentől függ. Ha szerelmes vagyok belé akkor 3 év nem akadályozna meg feltétlenül:) 19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!