Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok összejönnétek ilyen fiúval?
Tudom tonnaszámra vannak az ilyen kérdések de engem érdekel.
Szóval külső:szemüveg,181cm magas,mackós testalkat,szőkésbarna rövid haj,kék szem,öltözködés:nem érdekel semmilyen stílus írányzat ami tetszik azt veszem fel.
Belső:vicces de ha kell komoly is tudok lenni,szeretek a barátaimmal lenni,imádom az autóversenyzést,szeretem a magyar underground rapet(NKS,Killakikitt,Mikee Mykanic stb.)szeret odabújni a barátnőjéhez,romantikus de nem csöpög a nyáltól.:D ha valami érdekel vagy esetleg kell kép írj :) 16/f
Simán! A magasság tökéletes, a szemüveg nem baj. A mackós testalkattal sincs gond, mert a pálcikalábak nem túl vonzóak :) A humorérzék szintén fontos. Szerintem hamar találsz magadnak barátnőt, sok sikert! :)
15/L
A belsod oke. De ha mar leirtad a kulsod: nekem a mackos testalkat nem jon be. De ezen kivul kedvesnek tunsz.
15/L
Kedvesnek tűnsz.:)Küldj képet privátban!:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!