Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti összejönnétek egy ilyen fiúval?

Figyelt kérdés

Tudom hogy sok ilyen kérdés van meghogy már unalmas stb., de kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Szóval. Ha az számít Pécs mellett lakok egy falauban. A külsőmről annyit hogy nem vagyok az a "tömegfiú", nincs páva hajam meg stb. Fekete rövid hajam van. 176cm és 53 kg vagyok. Olyan sportos testalkatú.

Egyáltalán nem dobányzok és nem is iszok. Em szoktam bulizni járni és nem élek olyan túl nagy tásasági életet. Belsőről. Az a csendes, szerény, kedves, hűséges(tudom ez nem én vagyok de apámnak anyám, anyámnak apám volt az első szerelme) típus vagyok. Az önbizalmamból lehetne több. Én például csak hosszútávú kapcsolatba szeretnék belemenni.

9. osztályos 15/F

2016. jan. 2. 22:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze, belemennék, de nekem nem ez számít hanem a "kémia". Volt már hogy a barátaim leírása és képek alapján esélyt se adtam volna a srácnak, de ha élőben látod és megismered; annyira más tud lenni egy ember, mint így elmondva.
2016. jan. 2. 22:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Komlóhoz közel van az a falu? :Ddd
2016. jan. 2. 23:12
 3/6 A kérdező kommentje:
fél órára😊
2016. jan. 2. 23:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Sajna messze laksz. :( egyébként nagyon szimpatikus vagy. :) 14/l
2016. jan. 3. 00:10
 5/6 Gátorok válasza:

Nem, mi több fiúval jönnék össze.!

Üdv:Mákos Nóra

2016. jan. 4. 10:46
 6/6 anonim válasza:
Igen szívesen összejönnék veled. Csak az a nagy baj hogy túl messze laksz... Kár
2016. jan. 31. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!