Ha van egy olyan"kedves"barátnőnk aki USA-ban él és tudja a pontos adataimat (név, anyja neve, utlevel szam, stb) tud abban ártani nekem, pl elküldi a reptérnek ne engedjenek be pl mert illegális akarok később lenni, v akarmi hulyeség amit kitalál?
Nem hinnem. Es megis kit hiv fel? A repteret? Vagy a CBP-t? Lehet hogy dilis meg feltekeny, stb, de nem hiszem, hogy gonosz, vagy igen? Egyszeru telefonnal ilyet nem lehet elintezni. A hivatalok nem fognak ismeretlen betelefonalotol elfogadni nev/cim/utlevelszam adatokat es beutni a szamitogepbe, hogy amikor ez a szemely megerkezik, ot tessek gumikesztyus motozasra vinni...ugyanmar. Nem nezel tul sok filmet?
Ne erts felre, segiteni akarok. Itt elek, elkepzeltem, hogy en vagyok a dilis, feltekeny baratno es hol kene kezdenem, hogy keresztbe tegyek neked...hat nem egyszeru, pedig egy meno cegnel dolgozom es MINDENT el tudok intezni, de a hivatalokat (IRS, CBP, USCIS) inkabb elkerulom, annak ellenere, hgy evek ota legalisan elek itt...
Ha tenyleg lenne kezzelfoghato bizonyitek, hogy te egy aljas szemetlada vagy, mert pl. megeroszakoltal es tudom orvosi/rendori papirokkal bizonyitani es tudom, hogy beutazasi szandekaid vannak, esetleg akkor el tudnam intezni hogy kicsit radnezzenek. De minden egyebb gyenge indok miatt eloszor is engem szednenek szet, mielott az allitasomat elkezdik komolyan venni...kell az nekem? Nem! Szerintem az excsajodnak sem hianyzik ez, ugyhogy no para ;)
Sajnos rendkívül naív a hozzáállása az előző válaszadóknak.
Ha eléggé szemét és elszánt az exnőd, akkor tesz egy névtelen tel.bejelentést, és már csak az ügyintézőktől függ, hogy mennyire veszik majd komolyan.
(Természetesen ha esze van, akkor nem a repteret, meg a rendőrséget hívja fel, de nem adok ötleteket.)
Ne felejtsük el, hogy nagyon sok férfit hurcolnak meg névtelen feljelentés alapján is úgy, hogy eközben teljesen ártatlan, a bejelentő nők, meg jókat röhögnek a markukba. Mint tudjuk pont az USA az, ahol meghurcolnak hírességeket is azzal, hogy senki-csajok feljelentik, miszerint 20 évvel ezelőtt pl. "molesztálóan nézett rá, és azóta rémálmai vannak". Nem egy politikust mondattak már le így.
4-es vagyok---
Igen, tudom, hogy nem akarsz illegálisan kint maradni, én csak azt mondom, hogy ha AKARNÁL akkor attól jobban fog fájni a fejed, mint attól, hogy az exnőd milyen hülyeséggel akarja magát lejáratni.
4 es, oke bocs rendben! igaz!:)
Kedves 7 es, senki nem jelentette be, de mivel Én Magyarorszagon élek és közös baráti társaságunk volt így nem nehéz megtudnia. De szerintem a mai világban ha egy több fős baráti nyaralás kiderül egy amerikaban élő magyar számára aki benne volt ebbe a társaságban azért annyira nem elképzelhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!