Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ő mit érezhet?
Van egy fiú,akit már nagyon régóta kedvelek,de sosem mertem elmondani neki,hogy szeretem őt,részben azért,mert túl félénk vagyok,másrészt volt barátnője is,akivel 2 hónapja szakított
A fiú feltűnően szokott bámulni,amit már pár osztálytársam is kiszúrt,emellett nagyon sok közös dolog is van bennünk,de egyszerűen nem veszi észre,hogy szerelmes vagyok belé
WTF! 666 és ilyen mondat "pár osztálytársam is kiszúrt" Tuti, hogy valami betegesen szertartáson bábukat szurkáltok.. A srác azért kell, mert szűz és fel kell áldozni teliholdkor a temető középpontjában éjfélkor a nagyúrnak?? Mert akkor megértem :)..
Figyelj, ha ennyire szereted akkor lépj te.. Ne olyan nagyon, mert könnyen eleshetsz, de egy kicsit táplálj felé több jelet.. Mutasd azt neki, hogy szeretnéd, hogy szeressen :)
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!