Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon érezhet valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon érezhet valamit?

Figyelt kérdés

Idén jöttem gimnáziumba, és év elején nem fordítottam figyelmet a fiúkra az osztályunkból, hiszen régóta egy küldőd tetszett, így már nem is tudom, hogyan kerültünk egymás mellé az angolos padtársammal, hiszen mi vagyunk az osztályban az egyetlen pad ahol vegyes pár van. Úgy három hónapja tetszik nekem nagyon, és merem szerelemnek nevezni. Istenigazából az osztályból nemrég rámírt az egyik gyerek, hogy nagyon látszik, hogy lenne köztünk valami, és rákérdezett. A srác nagyon kedves velem, szoktam tőle segítséget kérni, akkor is mindig szívesen segít, egyszer együtt töltöttünk egy teljes délutánt mivel nekem pont ugyanazokba a boltokba kellett mennem mint neki, és szerintem jól érezte magát mellettem. Órákon sokszor beszélget velem, ami oké "nemszépdolog", de na :D. Aztán nemrég angolórán történt egy jelenet, ami elgondolkoztatott. Az egyik osztálytársam (fiú) bejelentette óra elején az angoltanárnak, hogy én milyen idegesítő vagyok. Az angoltanárunk kissé fennakadt a témán, és azt mondta, a padtársam számára nem tűnök annak, és megkérdezte, hogy az vagyok-e. A crushom közölte, hogy őt egyáltalán nem idegesítem, mire az osztálytársunk fennhangom közölte, hogy "Jólvan, attól még hogy szereted nem kell megvédeni."

Amúgy, ami még talán tény, hogy az egyik barátjával nagyon jóban vagyok, és ő mondta, hogy nem tudja eldönteni, akarhat-e ő jelenleg barátnőt, vagy nem igazán foglalkozik ezzel, mert nem igazán beszélnek a lányokról.

16 évesek vagyunk mindketten.

2016. febr. 27. 10:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Sztem igen
2016. febr. 27. 10:59
 2/4 Peffy válasza:
Szerintem tetszel neki, sok sikert!
2016. febr. 27. 11:25
 3/4 anonim ***** válasza:
tetszel neki ;)
2016. febr. 27. 12:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. febr. 27. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!