Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy 16 éves fiú vagyok, Vajon mit érezhet és mit akarhat a volt barátnőm?
Figyelt kérdés
Az egész úgy történt hogy a barátnőmnek volt egy első szerelme akit nagyon szeretett,azzal a fiúval járt előttem,mi elkezdtünk beszélni,ismerkedni, és 1 hónap múlva mikor volt barátja be vallotta hogy tetszek neki,nekem is tetszett de még volt barátja,utána megszakadt a kapcsolatunk,1 hónap múlva szakított a barátjával és elkezdtünk beszélgetni,kis idő múlva összejöttünk úgy hogy ő még a régi barátját is szerette,és én erről nem tudtam,jól megvoltunk meg minden,de 2 hónap múlva emiatt a dolog miatt szakítottunk,nem beszéltünk nagyon sokáig,ő kb 2-3 hónap múlva összejött megint azzal a barátjával,és én is összejöttem egy lánnyal,körülbelül ők is meg mi is szakítottunk 2 héten belül.És egyszer csak rám írt,elkezdtünk beszélgetni és megint jóba lettünk,egy volt a baráti tárasaság meg minden,mentünk sétálni,és kb fél hónap után írta hogy "hiányzol" és mondta hogy nem tudja most mit akar,összevan zavarodva,leírta hogy szeret meg többet is érez mint barátság de nem tudja mit akar,végül megbeszéltük hogy csak barátok,de utána mindig felhozódott ez a téma,és mikor találkoztunk vagy bármi akkor sokszor megengedte hogy megcsókoljam vagy fogjam a kezét vagy bármi,de azt beszéltük meg hogy megpróbálunk csak barátok lenni,meg azért hogy h fél összejönni megint.Szerintetek jó ötlet,és mit érezhet és mit akarhat ?2015. jún. 18. 14:39
3/4 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem tud,de érez még irántam valamit ? Vagy még lehetséges hogy összefogunk jönni ?
2015. jún. 19. 10:52
4/4 anonim válasza:
Van meg esely ra.A bizalom az elso.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!