Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (18/L)
Figyelt kérdés
Egy fiúval (18) legjobb barátok voltunk, de ő már máshogy közeledett felém... ettől megijedtem és visszautasítottam, erre összejött egy másik lánnyal és azt vettem észre magamon hogy nagyon féltékeny vagyok és rájöttem hogy én is többet érzek iránta...
Azt érzem rajta hogy még mindig szeret, és csak azért jött össze a lánnyal hogy engem elfelejtsen és ne érezzen semmit se irántam...
(előttem nem is beszél a csajról pedig amikor legjobb barátok voltunk mindent megbeszéltünk)
Azt mutassam hogy nem is érdekel és mondjam neki hogy milyen szép párt alkotnak? Vagy legyek féltékeny és ezt tudassam vele?
2016. jún. 7. 16:41
1/4 anonim 

válasza:

Ez a vonat már elment. Igazán pofátlan dolog lenne beletrollkodnod a kapcsolatába. Várd ki szépen a sorod, vagy ismerkedj mással ilyen célból
2/4 MrCage válasza:
Ha azt állítod hogy még lehet hogy mindig szeret akkor szerintem kicsit nyitnod kéne felé de semmi képen ne zúdítsd rá az egészet rögtön.... ha ő is nyit feléd akkor még lehet esélyed a közös jövőhöz.... De első sorban azt kell megállapítanod hogy a barátnőjével mennyire szeretik egymást mert ha nagyon akkor az elég nagy pofátlanság lenne ha ezt az egészet "tönkre tennéd"
3/4 A kérdező kommentje:
Hogy nyissak felé?
2016. jún. 8. 12:57
4/4 MrCage válasza:
Kezd el a tudtára adni hogy még mindig szeretet.... de ismét hangsúlyozom: csak finoman, lassan. Próbálj vele gyakrabban testi kontaktust felvenni pl: érj a karjához, kezéhez; karold át; öleld meg stb. És ha úgy látod hogy értékeli és viszonozza akkor kezdhetsz kicsit nyomulni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!