Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Az van hogy megismertem egy lányt kb 7 hónapja és azóta minden nap beszéltünk. Mondta hogy kezd megkedvelni de kb 1 hónapja egy másik fiúval is ismerkedett... És végül nem engem választott hanem azt a másik gyereket én 18/f ő 16/l és egy 22/f válaszott... És persze titokba ismerkedett vele.. Most meg azt mondja nekem hogy akar velem beszélni nem akarja megszüntetni velem a kapcsolatot.. De mint barát! Én mondtam neki hogy ez nem fog menni mert én mindig is többet éreztem barátságnál.. DE nekem így se jó most hogy egy szót se beszélünk mert nagyon a szivemhez nött nem tudom hogy birnám ezt túlélni. Nap mint nap beszéltünk és valamikor 6-7 órát.. Most meg 1 szót se.. Nekem ez nem fog menni de az se hogy azzal a gyerekkel van.. Mit csináljak? Persze gondoltam arra hogy találkozok vele valahol és ezt letisztázzuk. Ugy értem ha nem szeret mondja a szemembe nem interneten keresztül értitek.. És így könnyebb lenne elengednem de így nem.. Most hogy leírja nem engem választott hanem xy-t nekem ez nem elég mondja el szóba! De nem hiszem hogy belemenne egy talákozoba de pontosan nem tudom melyik koleszba jár..2016. jún. 7. 14:06
1/2 anonim 

válasza:

béna voltál... 7 hónapig ott volt neked a csajt, és most te vagy az összezuhant és vérig sértett, mert nem várt rád még fél évet, hanem összejött egy másik sráccál... ez a hajó már elment
Fogd fel tanulópénznek: ha valami kapcsolatot akarsz egy csajtól lépj időben.
2/2 anonim 

válasza:

Egyet kell értenem az elsővel, ha mást választott akkor ez van, fogadd el, nem kell erőltetni. Tudom hogy ezen nem könnyű túllépni, de megvolt az esélyed, 7 hónap alatt bőven lehetett volna lépni.
(Egyébként hogy lehet az hogy ennyi ideig minden nap órákat beszéltetek, és azt sem tudod hogy melyik koleszban keresd...?)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!