Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk Lányok Vélemény? Tapasztalatok? Többi lent
Összejöttem azzal a sráccal aki nagyon régóta tetszett, )hihetetlennek tünt hiszen nekem nem mindig volt szerencsém a szerelemben)
most 2 hónapja vagyunk együtt. 1-2x lefeküdtünk már de most kezdjük egymást igazán felfedezni...Nagyon gátlásos vagyok mert nincs egy modell alkatom és összekaptunk azon hogy szégyenlem magam előtte. Veletek volt már ilyen? hogy tudnám ezt leküzdeni? NORMÁLIS VÁLASZOKAT PLS
2 hónap alatt már többször is odaadtad magad (Y)
Gratulálok az ilyen emberi értékekhez!
Kedves kérdező!
Én a húszas éveim közepén járok, és hét éve vagyunk együtt a barátommal. Mostanra gyűrtem le a gátlásaim. Pedig semmi különös nincs rajtam, ami miatt ezt kellene éreznem. Vagyis ez 2 hónap után kicsit sem furcsa.
Türelem kell hozzá. Amit én megfigyeltem, hogy szex után sokkal kevésbé vagyok szégyellős. Én így "edzettem" :)
Kitartás mindkettőtöknek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!