Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy álltok az ismerkedéssel? Tapasztalatok?
Nehéznek tűnik :D mármint, így online nem jártam még sikerrel, a való életben a baráti körömmel találkozok leginkább, nem járkálok el olyan helyekre, ahol hú, de sokat ismerkedhetnék. Plusz van bennem egy kis gátlás, mert nem szeretnék tolakodó lenni, illetve félek a reakcióktól... ti hogy álltok a dologgal?
20/L/L
Ismerős a helyzet. És további probléma, hogy bármennyire is "legendás" a női megérzés, őszintén szólva, nem bízom a radarjaimban. Élőben, a "való világban" biztos, hogy nem mernék kezdeményezni egy idegen lánynál.
24.bi.L
Az a legeslegjobb, amikor a tág baráti társaságodban találsz valakit, tökéletes lenne, ő is benne lenne és végül azt, mondja, hogy rossz az időzítés.
Magyarul szólva utálom az ismerkedés részét, marad az online dating. 16/l/l
Sokáig voltam kapcsolatban, mostanában vetettem bele magam újra az ismerkedésbe :) A direktben társkereső oldalaktól (kép,súly,magasság, stb. megadása) kicsit idegenkedek, de néha azért felnézek oda is, hátha megpillantok egy szimpatikus lányt. Jobban szeretem a beszélgetős helyeket,mint ez az oldal vagy a Labrisz fórum. Itt beszéltem már jó pár emberrel, a többséggel csak futólag, de lett belőle hosszabb levelezés és egy hosszú kapcsolat is.
Személyesen sokkal szívesebben ismerkednék, mint itt neten, de eddig még nem próbáltam, mert minden lányról körülöttem annyira süt, hogy heteró, illetve legtöbbjükről tudom is, hogy van pasija, úgyhogy inkább eleve nem próbálkozok be náluk. Na jó, van pár leszbinek kinéző csaj is, róluk pedig többnyire kiderül, hogy van barátnőjük, vagy eleve tudom, mert az exemen keresztül ismerem őket. Valamennyi gyávaság is van a dologban, azt hiszem. A másik szépséghibája az ismerkedésnek az, hogy néha szoktak itt Szegeden LMBT embereknek programokat szervezni (mozi, baráti összejövetel), ahol elvileg találkozhatnék magamfajta lányokkal, de ezek nagy részében az exem az egyik főszervező XD
20/L
Én szívesen ismerkednék :) írjatok ha szeretnétek :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!