Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy álltok az ismerkedéssel? Tapasztalatok?
Nehéznek tűnik :D mármint, így online nem jártam még sikerrel, a való életben a baráti körömmel találkozok leginkább, nem járkálok el olyan helyekre, ahol hú, de sokat ismerkedhetnék. Plusz van bennem egy kis gátlás, mert nem szeretnék tolakodó lenni, illetve félek a reakcióktól... ti hogy álltok a dologgal?
20/L/L
Ez attól függ, hogy mit akarok. Egy kis kalandra, akár barátság extrákkal dologra bármikor össze lehet szedni a megfelelő lányt, viszont jó barátnőt nagyon nehéz találni. Barátnő szó alatt értettem a barát, aki nő típust, illetve a csajom típust is. Barátnőt, akivel randiznék elég nehéz találni, de nem lehetetlen. Online tényleg könnyebb, bár nekem nem akadály, hogy a való életben is odalépjek egy szimpatikus lányhoz, mert félek, hogy mi van, ha Ő az igazi és elszalasztom :D
Amúgy Írjatok rám bátran, barátkozás, illetve ismerkedés céljából is. :)
19/l/l
Én is csak interneten tudok ismerkedni, mert nem nagyon ismerek olyan lány akit vonzódna a lányokhoz (is), aki meg mégis annak meg van barátnője vagy nem szeretne kapcsolatot.Interneten meg akiket megismerek azokról a végén kiderül hogy fiú és csak fehérneműs képekre hajt, a másik fele meg az ország másik felé lakik.
18/L/L
En.mar kezdem feladni. 1, Mert neten az ismerkedes elso 2 hetben tok happy majd jon a tali lebeszelese. Megvan az idopont. Aztan ha halaszt is rajta a csaj vegul lemondja. Vagy el se kon a talira.
2, sok csaj nem mit akar valojaban
3, kepcsere utan nincs meg a kozos szimpatia
4, messze lakik. (en pl Gy-M-S megyebol irok) kozlom h hol lakok de olyan is ir aki az orszag masik vegen lakik. de annak nem latom ertelmet. tapasztalat.
Szerintem is eléggé nehéz sőt szinte veszett ügynek tűnik._.
Vannak erre is oldalak ugye.. de a többsége meg akik fent szoktak lenni rajta akkora kamuk. >>
És akkor nagy nehezen találsz egy olyan valakit erre vagy kiderülnek dolgok vagy csak nem passzoltok össze.
De már kínomba nevetni se tudok az egészen:'D
Pláne mert az emberek többsége nm vállalja fel ,a világ előtt,hogy mi a helyzet.. Így esélyed sincs még kint a való életbe se ismerkedni.. Úgyhogy az összes előző "sorstársamhoz" csatlakozok. xD
De aki gondolja írhat. Mert az ember komolyat keres ugyebár..~
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!