Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez volna a szerelem? Fiuk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez volna a szerelem? Fiuk lányok válaszát várom.

Figyelt kérdés

eddig is voltak fiuk, akik tetszettek, vonzódtam valamilyen szinten hozzájuk, de most képbe lépett egy másik fiu, akit allig várom,hogy hozzámérjen, mint valami mágnes ugy vonz magához. ezelött egy fiunál sem éreztem,hogy a biológia müködne, csak egy haver volt, nem vonzódtam hozzá sexuálisan, de ennél a fiunál, huh, ö nagyon vonz. ez a szerelem?

sokat is majomkodunk egymassal, piszkálódunk, de olyan vicceket csinálunk amit a haverok közt már nem igazan állja meg a helyét, egyszer mosolyogva összenéztünk, és egyre jobban elmosolyodtunk, és 5 másodperc után én néztem el nevetve, zavaromban, és erre ö még tovább nézett, ö is elnevette magát. :D tehát a testi vonzalom megvan, részemröl, ö még nem nagyon ért hozzám, csak én veregettem meg a vállát, de láthatóan örült neki, nem zavarta. hülye kérdés, bocs, de nagyon nem tiszta a dolog. esetleg leirja valaki, hogy milyen a szerelem? :) a válaszokat elöre is köszi :*

mind a ketten 18-ak vagyunk.

2016. jún. 5. 09:41
 1/3 anonim ***** válasza:

En amikor szerelmes vagyok teljesen nyom a melkhasam belulrol es ha vele vagyok akkor kicsit megkonnyebbulok :) teljesen jo erzesem van ha vele vagyok es nagyon jol erzem magam, de ha mashogy viselkedsz vele mint massal es erzed hogy mas a kozerzeted mint mas fiu haveroddal akkor biztosan szerelmes vagy :)) egyebkent ha szerelmes az ember es meglatja a "szerelmét" akkor teljesen kitagul a pupillaja :) es ha kivancsi vagy arra hogy o szerelmes e akkor nezd a szemet hogy ha rad nez nagyobbak e a pupillai :)

En csak 16 eves vagyok (lany) es persze itt lehet majd jon a szoveg hogy "mit tud ez a szerelemrol" :D de nekem se volt meg semmi kapcsolatom, viszont szerelmes mar voltam :)) nekem ez azert mult el mert sokaig nem lattam a fiut es mikor ujra talalkoztunk teljesen mas volt es megvaltozott. A masik szerelmem sem tartott sokaig (meg most is vonzodok hozza egyebkent) mert o mar nem keres engem mert megilyedt ettol ... Mivel neki se volt meg senkije

De visszaterve ha mashogy erzed magad vele akkor biztos szereted :)

2016. jún. 5. 11:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha en meglattam azt akibe szerelmes voltam leblokkoltam nem lattam mast csak ot lelegezni alig birtam a labaim remegtek stb

Ez nem csak egy sima erzes hovy hu hozza kel ernem..

2016. jún. 5. 11:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Megnyugtatlak, kérdező, majd ha egyszer valóban szerelmes leszel, azt nem fogod megkérdezni!
2016. jún. 6. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!