Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet nála esélyem? Tovább lent, és inkább lányok válaszát várnám.
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, akivel nagyon jóban vagyunk, 2 év alatt nagyon összeismerkedtünk. Egymás legnagyobb bizalmasai vagyunk, nincs egymás előtt titkunk. Tegnap elmondtam neki minden érzésemet, amit ő irànta érzek, kicsit meglepődött rajta de utána elkezdett faggatni, hogy mióta érzem ezt, meg hogy eddig miért nem mondtam el. Viszont ami engem elszomorít, hogy mostanàban írta azt is, hogy egy ideig nem akar pasit, mert van egy màsik gyerek is, aki udvarol neki, de az kimerül a helló, szia! mondatban. Minden nap ő jár a fejemben, nem birom elengedni. Én 17/f, ő pedig 16/l. Rengeteg jó tanáccsal el szoktam látni, amit àltalában belát, elfogad. Próbálom úgy terelgetni, hogy ne sodródjon el, eddig sikeresen, de nem tudom így mi lesz, annyi biztos, hogy én nap, mint nap szenvedek miatta, hogy bárcsak együtt lehetnék vele. A vàlaszokat előre is köszönöm!2015. dec. 6. 23:05
1/7 anonim válasza:
Őszinte leszek, ha elmondtad neki hogy mit érzel iránta és utána ő mondta hogy nem szeretne mostanában barátot akkor szerintem nincs sok esélyed, de bármi megtörténhet és lehet hogy ebben az esetben most az a 10% lesz, szóval ne add fel !
15/L
2/7 anonim válasza:
Előző vagyok: DE bátor vagy hogy elmerted neki mondani hogy hogy érzel :D
3/7 A kérdező kommentje:
azt, hogy nem akar barátot, még az előtt mondta, mielőtt bevallottam neki.
2015. dec. 7. 18:08
4/7 anonim válasza:
lehet nem jösz be ugy neki , beszéld ezt át vele lehet azért nem akarja h össze jöjetek mert fél, ha választ akarsz a kérdésedre tegyél érte járj utána faggasd
5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos megvitattuk a dolgot, szarul végződött, arra hivatkozva, hogy nem akarja ennek kitenni a barátságunkat :'(
2015. dec. 7. 23:01
6/7 Comenter válasza:
Köszöntelek a Barát zónában! Ebből sajnos nem lesz több
7/7 Quasar07 válasza:
Szerintem te a barát zónában ragadtál... Azért sajnálom, mert te nagyon értékes pasi lehetsz ezek alapján amit írtál. Szóval fel a fejjel, ha nem is ezt a lányt de egy másikat még nagyon boldoggá tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!