Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi esélyem van még nála?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélyem van még nála? Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az lenne ahelyzet hogy barátnőmmel 26 hónapot voltunk együtt. Szerdán szakított velem, utána beszéltünk és annyit mondott hogy csütörtökön tök jól érezte magát, de pénteken hiányoztam neki egy kicsit, nem tudja mit érez kért még egy kis időt hogy átgondolja, de azt mondta kicsi az esély hogy újra összejöjjünk. Mivel a nők elég bonyolultak (ami nem baj) nem tudom ezt hova tenni hogy mennyi esélyem van. azt mondta az az oka hogy 1 ik napról a másikra így érez hogy elhanyagoltam. Ami így is volt mert most költöztünk és ez az utóbbi 3-4 hét elég rázós volt csak hétvégente találkoztunk.Köszönöm a válaszokat előre is.

2015. dec. 5. 17:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Kifogás...szard le és keress értelmes lányt. :) Az én bnőm is ilyen gagyi kifogásokkal szakított velem,pedig minden időben rászántam.. :) De már van pasija 2 hét után,mi 2 és fél évet voltunk együtt.. :D
2015. dec. 5. 19:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Én most döntöttem el! Ha jövöhétig nem dönt én mondom hogy elég!!! És januártól változtatok az életemen (most találtam munkát lesz pénzem miből, mert eddig mindnen manim oda ment el.) eljárok edzeni stb. :D
2015. dec. 5. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!